UgensErhverv.dk
Hurtige og præcise snit på op til 135 mm

Hurtige og præcise snit på op til 135 mm

Med det nye patenterede system er Bosch klar til endnu engang at revolutionere arbejdet med stiksave.

18-05-2004

I 1947 sendte Bosch verdens første elektriske stiksav på markedet. Siden er stiksaven løbende videreudviklet, og i dag er 2 ud af 3 stiksave, der er i brug, fra Bosch.

Nu er Bosch klar med et nyt kvantespring. Med Precision Control vil stiksaven opnå en helt enestående præcision, fordi klingen ikke længere kun støttes på bagsiden, men også på de to sider.

Systemet findes på den nye topmodel GST 135 CE, der har alt, hvad den professionelle bruger behøver. Den har robust motorhus af aluminium. Den har sikkert greb med soft grip. Den har konstant elektronik, så den altid arbejder hurtigt og stabilt. Den har kraftig blæsefunktion, så både streger og savspor hele tiden holdes rene.

Og så kan den betjenes med én hånd: Klingen skiftes med én hånd. Sålen indstilles med én hånd – og kan indstilles, så stiksaven saver helt til kant. Og stiksaven kan betjenes med én hånd. Helt op til 135 mm klarer GST 135 CE med hurtige, præcise snit. GST 135 CE er på 720 watt.

“Lillebror“ – GST 120 E – har også motorhus af aluminium, softgrip, kraftig blæsefunktion og den nemme SDS-betjening. Desuden har den variabel hastighed, så den kan bruges optimalt, uanset hvilket materiale der saves i. GST 120 E er på 650 watt, har en savedybde i træ på 120 mm.

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området