UgensErhverv.dk
Kompakte bore-/skruemaskiner fra Milwaukee

Kompakte bore-/skruemaskiner fra Milwaukee

Endelig et fleksibelt stykke værktøj til forskellige bore- og skrueopgaver. Milwaukee lancerer de nye lette ...

21-11-2006

... PDD 12 X og 14 X, der takket være FIXTEC er de hidtil mest kompakte bore-/skruemaskiner i sin klasse. Hermed kan Milwaukee tilbyde den professionelle håndværker ét værktøj til mangfoldige arbejdsopgaver.

Til den nye PDD-serie har Milwaukee udviklet en ny og mere fleksibel FIXTEC-løsning. Det betyder, at den professionelle håndværker hurtigt og nemt kan skifte fra skruearbejde til intensivt borearbejde. Omdannelsen af PDD fra skruemaskine til boremaskine kan udføres uden brug af nøgle og med bare én hånd. Hermed beviser FIXTEC-teknologien endnu engang, hvorfor Milwaukee allerede har solgt over en million stykker værktøj med denne teknologi.

”Det er nu mere end 10 år siden, at vi introducerede FIXTEC for første gang. Gennem den tid er FIXTEC blevet synonym med Milwaukees innovative tilgang til produktudvikling. Hos PDD-serien sikrer FIXTEC, at bits og bor kan monteres direkte i spindellåsen, som har ¼’’ Hex standardfæste, det er derfor ikke nødvendigt at bruge en borepatron”, siger Milwaukees nordiske produktchef Magnus Karlsson.

På grund af den meget fleksible FIXTEC-løsning har PDD 12 X og 14 X et meget kompakt design. Således er værktøjslængden kun 190 mm, og dermed er anvendelsen af PDD gjort nemmere. Den reducerede vægt, det ergonomiske softgreb og ikke mindst det vendbare batteri giver øget komfort og mindre belastning af brugeren.

Den nye 14,4 volt LokTor motor repræsenterer Milwaukees højteknologiske position inden for elektriske motorer. Udover at borehastighed og -kraft er i en klasse for sig, har PDD-serien hele 21 momentindstillinger, hvilket giver optimal fleksibilitet og præcision i en hvilken som helst situation.

Milwaukees PDD-serie kommer med en lang række af tilbehør og fås med såvel NiCd som NiMH batteriteknologi, som også passer ind i Milwaukees øvrige PBS 3000 batterisystem.

Mere information
For yderligere information kontakt produktchef Magnus Karlsson på tlf. +46 705 43 95 71 eller e-mail: magnus.karlsson@se.aeg-milwaukee.com. For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information om Milwaukees produkter besøg www.milwaukeetool.dk.

Om Milwaukee
A. F. Siebert stiftede Milwaukee i 1924 i Milwaukee, Wisconsin. Milwaukee har i dag hovedkontor i Brookfield, Wisconsin. Her foregår forskning og produktudvikling, støtte til produktionen samt markedsføring, salg og styring af informationssystemer. Milwaukee’s produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter i både Amerika, Europa og i Mexico. Milwaukee har mere end 2.000 ansatte til at servicere sine kunder rundt om i verden. Milwaukee elværktøj sælges fortrinsvis gennem distributører og specialleverandører.

Brochurer

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

- Det er en milepæl i danmarkshistorien, sagde transportministeren.

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Tidligere direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen opfordrer Bygge- og installationsbranchen til at lytte til de unge, inddrage dem i planlægningen og behandle dem med respekt på byggepladsen og på skolebænken

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Danmarks første motorvejscafé – Storkereden – kommer igen til ære og værdighed efter en omtumlet tilværelse

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

Projektet ventes at tage omkring to år at gennemføre projektet, hvilket vil ske i etaper. For den enkelte beboer betyder det, at boligen vil være under ombygning i omkring otte måneder.