UgensErhverv.dk
Jyske murermestre lokker med praktikpladser

Jyske murermestre lokker med praktikpladser

50 elever fra Københavns Tekniske Skole tager på tirsdag en tur til Herning i håb om en læreplads.

21-11-2006

Eleverne er murerlærlinge i skolepraktik fra Københavns Tekniske Skole, der opsøger muligheden for en læreplads hos en af de mange bygge- og anlægsvirksomheder i Midt- og Vestjylland, der mangler lærlinge.

- Når der er lærlinge i København der mangler praktikpladser, og virksomheder i Jylland der mangler lærlinge, så gælder det om at få dem matchet. Derfor er vi glade for, at vi har fået dette arrangement på benene, siger Karl Højhus Jeppesen, kontorchef fra Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Jobsamtaler og ishockey
Lærlingebussen ankommer til CEU Uddannelsescenter Herning kl. 13. Inden dagens højdepunkt
- de individuelle jobsamtaler med murermestre fra Midt- og Vestjylland, - er der fremvisning af Murerafdelingen på CEU Herning, orientering om hjælp og om tilskud til at flytte, samt indlæg ved Danmarks dygtigste murerlærling ved DM 2006.

- Vi glæder os til at byde de mange skolepraktiklærlinge velkommen til Herning, og vi håber på et godt og positivt forløb. Det er en gevinst både for de unge og for virksomhederne, når de har mod på at flytte sig geografisk for at få en praktikplads, siger Karl Højhus Jeppesen.

Dagen i det midtjyske slutter med fart, mål og sved. Eleverne skal se topunderholdning på KVIK Hockey Arena i Herning mellem Blue Fox Herning og AaB Ishockey.

- Siden vi fra Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland kontaktede Københavns Tekniske Skole i september måned og oplyste dem om, at vi havde ledige lærepladser indenfor bl.a. murerfaget, har vi haft et godt og meget positivt samarbejde med ledelsen på skolen, siger Karl Højhus Jeppesen.

-mo

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil