UgensErhverv.dk
Jyske murermestre lokker med praktikpladser

Jyske murermestre lokker med praktikpladser

50 elever fra Københavns Tekniske Skole tager på tirsdag en tur til Herning i håb om en læreplads.

21-11-2006

Eleverne er murerlærlinge i skolepraktik fra Københavns Tekniske Skole, der opsøger muligheden for en læreplads hos en af de mange bygge- og anlægsvirksomheder i Midt- og Vestjylland, der mangler lærlinge.

- Når der er lærlinge i København der mangler praktikpladser, og virksomheder i Jylland der mangler lærlinge, så gælder det om at få dem matchet. Derfor er vi glade for, at vi har fået dette arrangement på benene, siger Karl Højhus Jeppesen, kontorchef fra Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

Jobsamtaler og ishockey
Lærlingebussen ankommer til CEU Uddannelsescenter Herning kl. 13. Inden dagens højdepunkt
- de individuelle jobsamtaler med murermestre fra Midt- og Vestjylland, - er der fremvisning af Murerafdelingen på CEU Herning, orientering om hjælp og om tilskud til at flytte, samt indlæg ved Danmarks dygtigste murerlærling ved DM 2006.

- Vi glæder os til at byde de mange skolepraktiklærlinge velkommen til Herning, og vi håber på et godt og positivt forløb. Det er en gevinst både for de unge og for virksomhederne, når de har mod på at flytte sig geografisk for at få en praktikplads, siger Karl Højhus Jeppesen.

Dagen i det midtjyske slutter med fart, mål og sved. Eleverne skal se topunderholdning på KVIK Hockey Arena i Herning mellem Blue Fox Herning og AaB Ishockey.

- Siden vi fra Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland kontaktede Københavns Tekniske Skole i september måned og oplyste dem om, at vi havde ledige lærepladser indenfor bl.a. murerfaget, har vi haft et godt og meget positivt samarbejde med ledelsen på skolen, siger Karl Højhus Jeppesen.

-mo

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Nye krav til byggeriet lurer i horisonten, når klimakravene skal revideres i 2025. Alt tyder på, at byggepladsen bliver omfattet af beregningerne af CO2 belastningen

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

Ved siden af Idrætscenter Vendsyssel og Vrå Skole skal der opføres en svømmehal med 25 meter bassin med otte baner, morskabsbassin med vandrutchebane samt wellnessafdeling. Projektet har en kontraktsum på ca. 120 millioner kroner

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Kvaliteten er vigtigst, og renoveringsprojekterne kommer til at stå i kø. Det er blandt konklusionerne i en stor spørgeundersøgelse, hvor Flügger har spurgt skandinaviske kunder om forventningerne til fremtiden og ønsker til malerprodukter generelt

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

SPONSORERET INDHOLD: Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser Snickers Workwear sit engagement i det, virksomheden kalder 'Inventing workwear'