UgensErhverv.dk

DLH: 3. kvartal levede op til forventningerne

I årets første 9 måneder omsatte koncernen DKK 5.342 mio. mod DKK 4.020 mio. året før, en vækst på 33%.

20-11-2006

Resultat før skat blev DKK 166 mio. trods udgifter af engangskarakter. Fremgangen har grund i de tilkøbte virksomheder, men er også støttet af høj efterspørgsel. På den baggrund fastholdes forventningerne til hele året til en omsætning i niveauet DKK 7 mia. og et resultat før skat i niveauet DKK 200 mio.

- - -

Udviklingen i 3. kvartal
Trods forsyningsproblemer i en række lande blev koncernomsætningen DKK 1.800 mio. i 3. kvartal mod DKK 1.344 mio. i samme periode sidste år, en fremgang på 34%.

Resultat før skat blev DKK 53 mio. mod DKK 42 mio. året før. Resultatet er belastet med DKK 21 mio. vedrørende favørelementet af de medarbejderaktier, der blev udstedt i juli 2006.

Udviklingen i årets første ni måneder
I årets første ni måneder realiseredes en koncernomsætning på DKK 5.342 mio., hvilket svarer til en fremgang på 33% i forhold til samme periode sidste år.

EBIT (resultat af primær drift) blev DKK 231 mio. mod DKK 188 mio. i 2005, en fremgang på 22%. Korrigeret for poster af engangskarakter har der i årets første 9 måneder været en EBIT fremgang på 42%. På sammenlignelig basis blev EBIT-margin således 4,6% mod 4,3% sidste år.

Resultat før skat blev DKK 166 mio. mod DKK 152 mio. i den tilsvarende periode sidste år, en fremgang på 9%.

Den gennemsnitlige investerede kapital steg med DKK 833 mio. til DKK 2.769 mio. som en konsekvens af de foretagne tilkøb.

Forventninger til hele 2006
De tidligere forventninger til hele året fastholdes med en omsætning på niveauet DKK 7 mia. og resultat før skat på niveauet DKK 200 mio.

-mo.

Brochurer

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Nye krav til byggeriet lurer i horisonten, når klimakravene skal revideres i 2025. Alt tyder på, at byggepladsen bliver omfattet af beregningerne af CO2 belastningen

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

Ved siden af Idrætscenter Vendsyssel og Vrå Skole skal der opføres en svømmehal med 25 meter bassin med otte baner, morskabsbassin med vandrutchebane samt wellnessafdeling. Projektet har en kontraktsum på ca. 120 millioner kroner

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Kvaliteten er vigtigst, og renoveringsprojekterne kommer til at stå i kø. Det er blandt konklusionerne i en stor spørgeundersøgelse, hvor Flügger har spurgt skandinaviske kunder om forventningerne til fremtiden og ønsker til malerprodukter generelt

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

SPONSORERET INDHOLD: Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser Snickers Workwear sit engagement i det, virksomheden kalder 'Inventing workwear'