UgensErhverv.dk

Gallup: Stor tilfredshed med bygge-messe

84 procent af udstillerne er at finde igen på fagmessen Byggeri 2008

01-11-2006

Traditionen tro har Trælasthandlerunionen – TUN og Danske Fagmesser allieret sig med Gallup for at måle tilfredsheden med BYGGERI-messen. Gallups analyse viser overordentlig stor tilfredshed blandt udstillerne:

· 94 pct. af udstillerne var tilfredse med deltagelsen
· 95 pct. fandt markedsføringen tilfredsstillende
· 84 pct. af udstillerne har allerede besluttet at deltage på BYGGERI 2008

I løbet af messedagene talte arrangørerne med mange udstillere, som var særdeles tilfredse med det store fremmøde. Helt præcist 31.018 byggefagfolk indtog Fredericia Messecenter, hvilket var en stigning på tre procent i forhold til den succesrige BYGGERI 2004, til trods for at messen i 2006 kun gik over fire messedage og ikke som tidligere havde åbent om lørdagen.

Men tilfredsheden havde også andre årsager, bl.a. udstillingens høje standard og et højt fagligt niveau hos de besøgende. 68 pct. af udstillerne fandt således, at de besøgendes faglige niveau var højt eller særdeles højt. En af udstillerne, Rationel Vinduer, forklarede det på messen således:

- Det er en fornøjelse at møde fagfolkene, hvoraf mange kommer med konkrete byggeprojekter, som de søger en løsning på. Vi kan mærke på håndværkerne, at deres slutkunder stiller krav om nye og anderledes løsninger. Det tvinger håndværkerne til at øge materialekendskabet, hvilket jo netop er, hvad de kan opnå på BYGGERI, sagde Rationel Vinduers salgsdirektør, Lars Peetz-Schou, på messen.

Opbakning til nye åbningstider
Gallup spurgte også udstillerne om deres holdning til, at lørdag var sløjfet som messedag, så messen kun holdt åbent fire dage mod tidligere fem dage. Gallups tal viser, at udstillerne har taget godt imod ændringen – hele 89 pct. af udstillerne foretrækker således at holde fast i tirsdag til fredag som messedage.

Tilfredsheden var også stor hos Trælasthandlerunionen – TUN’s medlemmer og deres kunder, viser en lignende Gallup-undersøgelse foretaget blandt samtlige TUN’s over 400 medlemsforretninger. Ifølge Gallup var 80 pct. af TUN’s medlemmer tilfredse med udstillernes faglige og informative niveau.

Arrangørerne glæder sig over den store opbakning og tilfredshed med BYGGERI 2006 og varmer allerede nu op til at videreudvikle messen, inden den igen løber af stabelen i foråret 2008.

- De flotte Gallup-tal er et skulderklap. Vi tager tallene som udtryk for, at vi rammer plet med en rendyrket fagmesse, som samler de førende leverandører og har stor bevågenhed hos byggefagfolkene. Succesen bygger bl.a. på, at vi gennem alle årene har udviklet messen i tæt dialog med leverandørerne, så det vil vi naturligvis fortsætte med hen imod BYGGERI 2008,” siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælasthandlerunionen – TUN, som arrangerer BYGGERI-messen sammen med Danske Fagmesser A/S.
-mo

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Nordkystens Tømmerhandel blev skabt af den entreprenante trælastmand Uffe Ravn ovenpå et boom i sommerhus-byggeriet i 60´erne Nordsjælland – i dag drives den af sønnen Erik Ravn

Der trædes på bremsen

Der trædes på bremsen

Mængden af nye varebiler er for nedadgående. I årets første syv måneder er der indregistreret 13.876 nye varebiler i Danmark, og det er en nedgang på hele 12,9 % i forhold til 2022. Og nedgangen i salget ser tilsyneladende ud til at fortsætte

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Københavns overborgmester vil have ret til krav om højere andel almene boliger i København. Hun efterlyser, at der bygges flere almene boliger og bygges klogt i hovedstaden

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Torben Dybdahl Jensen vinder prisen pga. sin indsats for at motivere unge mennesker til at arbejde i betonbranchen, herunder at afholde den årlige 'Betonworkshop', der efterhånden er blevet en institution i sig selv