UgensErhverv.dk

Gallup: Stor tilfredshed med bygge-messe

84 procent af udstillerne er at finde igen på fagmessen Byggeri 2008

01-11-2006

Traditionen tro har Trælasthandlerunionen – TUN og Danske Fagmesser allieret sig med Gallup for at måle tilfredsheden med BYGGERI-messen. Gallups analyse viser overordentlig stor tilfredshed blandt udstillerne:

· 94 pct. af udstillerne var tilfredse med deltagelsen
· 95 pct. fandt markedsføringen tilfredsstillende
· 84 pct. af udstillerne har allerede besluttet at deltage på BYGGERI 2008

I løbet af messedagene talte arrangørerne med mange udstillere, som var særdeles tilfredse med det store fremmøde. Helt præcist 31.018 byggefagfolk indtog Fredericia Messecenter, hvilket var en stigning på tre procent i forhold til den succesrige BYGGERI 2004, til trods for at messen i 2006 kun gik over fire messedage og ikke som tidligere havde åbent om lørdagen.

Men tilfredsheden havde også andre årsager, bl.a. udstillingens høje standard og et højt fagligt niveau hos de besøgende. 68 pct. af udstillerne fandt således, at de besøgendes faglige niveau var højt eller særdeles højt. En af udstillerne, Rationel Vinduer, forklarede det på messen således:

- Det er en fornøjelse at møde fagfolkene, hvoraf mange kommer med konkrete byggeprojekter, som de søger en løsning på. Vi kan mærke på håndværkerne, at deres slutkunder stiller krav om nye og anderledes løsninger. Det tvinger håndværkerne til at øge materialekendskabet, hvilket jo netop er, hvad de kan opnå på BYGGERI, sagde Rationel Vinduers salgsdirektør, Lars Peetz-Schou, på messen.

Opbakning til nye åbningstider
Gallup spurgte også udstillerne om deres holdning til, at lørdag var sløjfet som messedag, så messen kun holdt åbent fire dage mod tidligere fem dage. Gallups tal viser, at udstillerne har taget godt imod ændringen – hele 89 pct. af udstillerne foretrækker således at holde fast i tirsdag til fredag som messedage.

Tilfredsheden var også stor hos Trælasthandlerunionen – TUN’s medlemmer og deres kunder, viser en lignende Gallup-undersøgelse foretaget blandt samtlige TUN’s over 400 medlemsforretninger. Ifølge Gallup var 80 pct. af TUN’s medlemmer tilfredse med udstillernes faglige og informative niveau.

Arrangørerne glæder sig over den store opbakning og tilfredshed med BYGGERI 2006 og varmer allerede nu op til at videreudvikle messen, inden den igen løber af stabelen i foråret 2008.

- De flotte Gallup-tal er et skulderklap. Vi tager tallene som udtryk for, at vi rammer plet med en rendyrket fagmesse, som samler de førende leverandører og har stor bevågenhed hos byggefagfolkene. Succesen bygger bl.a. på, at vi gennem alle årene har udviklet messen i tæt dialog med leverandørerne, så det vil vi naturligvis fortsætte med hen imod BYGGERI 2008,” siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælasthandlerunionen – TUN, som arrangerer BYGGERI-messen sammen med Danske Fagmesser A/S.
-mo

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek