UgensErhverv.dk

Danmarks første flydende hotel

Køb eget flydende hotelværelse istedet for at bruge penge på at leje. Et værelse koster under en million

25-10-2006


Ideen med hotel Copenhagen Living er at virksomheder køber et eller flere hotelværelser, som de kan benytte til gæster. Når hotelværelset ikke benyttes af virksomheden, vil det blive lejet ud på almindelige hotelpræmisser. Et flydende hotelværelse koster under en million kroner. Hotelkonceptet vil kunne give væsentlige besparelser på de deltagende virksomheders hoteludgifter. Allerede efter tre måneders belægning vil virksomheden begynde at spare penge.

Løfter havnen
Det bliver et gennemdesignet hotel i de lækreste materialer. Store vinduespartier giver udsigt over havnen og Københavns skyline. Værelserne bliver indrettet i en kombination af specialdesignede møbler og klassikere. Hvert værelse bliver udsmykket af nogle af Danmarks mest succesfulde unge billedkunstnere. Placeringen bliver på Langebrogade Kajen få hundrede meter fra Havnebadet ved siden af restaurantskibet Viva, der kommer til at stå for al servering og roomservice.
-Københavns Havn synes det er interessant med husbåde og aktiviteter i havnen. Copenhagen Living vil være med til at give havnen endnu et løft. En progressiv og dynamisk havn er selvfølgelig interessant, set fra vores synspunkt, men jeg mener også det er godt for København som by, med visionære projekter som Copenhagen Living, siger konsulent, Nicolai Sonne fra Københavns Havn.

Om Waterliving:
Waterliving blev etableret i år 2000 af Niels Holck, der i mange år har arbejdet med comunity development rundt i verden. Udgangspunktet er fascinationen af vandet og det at leve i pagt med naturen også selv om man bor i byen. Mange havne bruges ikke længere som industrihavne, men har et potentiale som et stort naturreservat midt i byen. Havet har en stor betydning for danskernes identitet og har spillet en væsentlig rolle i Danmarkshistorien fra stenalder og vikingetiden frem til i dag. Waterliving har lavet restaurantbåden Viva i Københavns Havn. Desuden har Waterliving lavet to flydende byudviklingsprojekter i Sakskøbing og i Nykøbing Sjælland.

-mo

Brochurer

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

- Det er en milepæl i danmarkshistorien, sagde transportministeren.

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Tidligere direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen opfordrer Bygge- og installationsbranchen til at lytte til de unge, inddrage dem i planlægningen og behandle dem med respekt på byggepladsen og på skolebænken

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Danmarks første motorvejscafé – Storkereden – kommer igen til ære og værdighed efter en omtumlet tilværelse

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

Projektet ventes at tage omkring to år at gennemføre projektet, hvilket vil ske i etaper. For den enkelte beboer betyder det, at boligen vil være under ombygning i omkring otte måneder.