UgensErhverv.dk

Familien bag Velux er Danmarks 2. rigeste

VKR Holding og dermed Velux har ifølge Berlingske Nyhedsmagasin en samlet formue på 35,4 mia. kr.

04-09-2006

Familien Kann Rasmussen, der står bag VKR Holding, er i det nyeste Berlingske Nyhedsmagasin fundet tung nok til at være Danmarks anden rigeste af landets 59 milliardærer.
Kun – og ikke overraskende – overgået af A.P. Møller-Mærsk med Mærsk Mc-Kinney Møller i spidsen, hvis virksomhed er god for 141,2 milliarder kroner.

Magasinet anslår Mærsk Mc-Kinney Møllers private formue til 7 milliarder kroner, mens familien Kann Rasmussen personligt skulle råde over 3,5 milliarder kroner.

Med på Nyhedsmagasinets liste finder man blandt andre også Familien Kähler, der står bag Rockwool International på en 10. plads med en samlet formue på 7,3 milliarder.

Som nummer 19 kommer Familien Hellerung Christiansen og Bygma med tre milliarder kroner, mens Kurt Daells Harald Nyborg og TK Development kommer ind som nummer 31 med to milliarder på kontoen.

Bag navnet IBF Holding finder man Ikast Betonvarefabrik og familien Rosenkilde. De placerer sig på en 45. plads med 1,3 milliarder kroner i samlet formue.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Nordkystens Tømmerhandel blev skabt af den entreprenante trælastmand Uffe Ravn ovenpå et boom i sommerhus-byggeriet i 60´erne Nordsjælland – i dag drives den af sønnen Erik Ravn

Der trædes på bremsen

Der trædes på bremsen

Mængden af nye varebiler er for nedadgående. I årets første syv måneder er der indregistreret 13.876 nye varebiler i Danmark, og det er en nedgang på hele 12,9 % i forhold til 2022. Og nedgangen i salget ser tilsyneladende ud til at fortsætte

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Københavns overborgmester vil have ret til krav om højere andel almene boliger i København. Hun efterlyser, at der bygges flere almene boliger og bygges klogt i hovedstaden

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Torben Dybdahl Jensen vinder prisen pga. sin indsats for at motivere unge mennesker til at arbejde i betonbranchen, herunder at afholde den årlige 'Betonworkshop', der efterhånden er blevet en institution i sig selv