UgensErhverv.dk
Ny kraftfuld kombihammer fra Milwaukee

Ny kraftfuld kombihammer fra Milwaukee

Milwaukees to nye kombihammere PLH 26 QE / QEX er udviklet på baggrund af en omfattende undersøgelse blandt...

18-08-2006

... professionelle håndværkere. I undersøgelsen blev de spurgt om hvilke egenskaber de synes en kombihammer anno 2006 skal have. Det har resulteret i en alsidig borehammer med lang levetid, optimal håndtering og ikke mindst kraftfuld præstation.

”Vi kan tænke og teste nok så meget vi vil, men når alt kommer til alt, er det de professionelle håndværkeres krav og ønsker, som vi skal forholde os til for at få det bedste resultat. Under udviklingen af kombihammerne PLH 26 QE og PLH 26 QEX har vi derfor henvendt os direkte til kilden og spurgt professionelle håndværkere, hvad deres arbejdsmæssige behov er i forhold til en kombihammer”, siger Milwaukees nordiske produktchef Magnus Karlsson.

PLH 26 QE / QEX er begge med metalgearhus og blokkonstruktion. Sammen med overbelastningsbeskyttelsen og det optimerede kulbørstesystem giver det kombihammerne en lang levetid. Netop kombihammerens holdbarhed var et vigtig aspekt for deltagerne i undersøgelsen.

En absolut styrke ved den nye PLH 26 maskine er kombinationen af den bløde hammerfunktion og det L-formede design. Den unikke bløde hammerfunktion gør det muligt at nedsætte slagenergien og på den måde også sikre effektiv og præcis mejsling i følsomme materialer. Med den L-formede konstruktion ligger kombihammeren velafbalanceret i brugerens hænder, selv ved arbejde over hovedhøjde.

PLH 26 QE / QEX er desuden udstyret med Anti-Vibrations-System (AVS) og softgreb på begge håndtag for at give en bedre håndtering og komfort. Milwaukee har lanceret en microsite på www.milwaukeetool.dk, hvor der vil blive sat fokus på vibrationer, og hvordan man skal forholde sig til dem i det daglige arbejde.

Intet værktøj fra Milwaukee kan beskrives uden at nævne værktøjets kraft og præstationsevne. PLH 26 maskinerne har en kraftig 770 W motor med en slagenergi på 3,3 J.

Standardudstyr til kombihammer PLH 26 QE / QEX
Transportkuffert, 4 meter QUIK-LOK kabel, støttegreb og dybdeanslag. Kun for QEX: selvsp. borepatron og FIXTEC adapter.

Mere information
For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information om Milwaukees produkter besøg www.milwaukeetool.dk.

Om Milwaukee
A. F. Siebert stiftede Milwaukee i 1924 i Milwaukee, Wisconsin. Milwaukee har i dag hovedkontor i Brookfield, Wisconsin. Her foregår forskning og produktudvikling, støtte til produktionen samt markedsføring, salg og styring af informationssystemer. Milwaukee’s produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter i både Amerika, Europa og i Mexico. Milwaukee har mere end 2.000 ansatte til at servicere sine kunder rundt om i verden. Milwaukee elværktøj sælges fortrinsvis gennem distributører og specialleverandører.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter