UgensErhverv.dk

Boligdrømmene får ny luft i Herning

Drømmene får ben at gå på, når Herning Messecenter lukker dørene op for messen Boligdrømme for Alle den 21. september

17-08-2006

Byggematerialer, lån og finansiering, varme- og ventilationssystemer, udestuer, sommerhuse, indretning, havemiljøer, konkurrencer, gør-det-selv-tips, køkken, bad, ferieboliger i udlandet.

Det og meget mere er, hvad der vil møde de besøgende på boligmessen, Boligdrømme for Alle, der finder sted i Herning Messecenter fra torsdag den 21. til og med søndag den 24. september.

Her vil omkring 250 udstillere brede sig over 40.000 kvadratmeter i otte messehaller, og give inspiration til alt vedrørende hus og have.

Ud over det store udbud på forhandlernes stande vil der også være kamp til stregen, når 47 af landets dygtigste håndværkerlærlinge dyster om danmarksmesterskaber og kvalifikation til verdensmesterskabet indenfor fagene murer, tømrer, bygningssnedker, VVS og energimontør, bygningsmaler, anlægsstruktør, bygningsstruktør og gulvlægger.

DM for låsesmede afgøres også på messen.

Desuden vil der være et område med en inspirationshave og trendzoner, blandt andet vil elever fra Danmarks Designskole give en række helt sikkert spændende bud på indretning af hjemmet, og stylist Anette Eckmann giver sit bud på, hvordan man kan style sit hjem.

- los

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Skandale efter skandale på byggeriet af den nye Storstrømsbro har ikke fået politikerne til at skride ind med de nødvendige sanktioner

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Der er cirka fire millioner stikledninger. ERFA-gruppe foreslår obligatorisk tv-inspektion af kloakken ved hussalg

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Den manglende autoritet og disciplin i folkeskolen forplanter sig nu til virksomhederne, der overtager de unges videre uddannelse