UgensErhverv.dk

Boligdrømmene får ny luft i Herning

Drømmene får ben at gå på, når Herning Messecenter lukker dørene op for messen Boligdrømme for Alle den 21. september

17-08-2006

Byggematerialer, lån og finansiering, varme- og ventilationssystemer, udestuer, sommerhuse, indretning, havemiljøer, konkurrencer, gør-det-selv-tips, køkken, bad, ferieboliger i udlandet.

Det og meget mere er, hvad der vil møde de besøgende på boligmessen, Boligdrømme for Alle, der finder sted i Herning Messecenter fra torsdag den 21. til og med søndag den 24. september.

Her vil omkring 250 udstillere brede sig over 40.000 kvadratmeter i otte messehaller, og give inspiration til alt vedrørende hus og have.

Ud over det store udbud på forhandlernes stande vil der også være kamp til stregen, når 47 af landets dygtigste håndværkerlærlinge dyster om danmarksmesterskaber og kvalifikation til verdensmesterskabet indenfor fagene murer, tømrer, bygningssnedker, VVS og energimontør, bygningsmaler, anlægsstruktør, bygningsstruktør og gulvlægger.

DM for låsesmede afgøres også på messen.

Desuden vil der være et område med en inspirationshave og trendzoner, blandt andet vil elever fra Danmarks Designskole give en række helt sikkert spændende bud på indretning af hjemmet, og stylist Anette Eckmann giver sit bud på, hvordan man kan style sit hjem.

- los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter