UgensErhverv.dk
B&C Protector fra Lafarge-Roofing

B&C Protector fra Lafarge-Roofing

- en tagnyhed, der fanger øjet

10-08-2006

Glans og styrke
Lafarge Roofing har udviklet en helt ny betontagsten, hvis unikke overfladebehandling forøger tagstenens æstetiske levetid med 30%. Det, der først falder i øjnene, er den smukke glansfulde overflade – styrken opdager du først med tiden, når du kan glæde dig over at dit tag bevarer sit smukke udseende år efter år. Navnet på denne nyhed er B&C Protector.

Den unikke Protector overflade
Med B&C Protector har vi forenet den klassiske, gennemfarvede B&C tagsten med den nyeste forskning og produktudvikling. Resultatet er en tagsten med en mere glansfuld overflade, der er utrolig elegant og giver tagfladen karakter.

• Protector overfladen er særdeles UV-bestandig, hvilket modvirker at farven falmer med årene

• Protector behandlingen forøger overfladens modstandsdygtighed over for mos og snavs

• Ved fremstillingsprocessen bruges en speciel type sand, der modvirker kalkudfældninger. Der påføres desuden en ”hotmelt”, en syntetisk gummipude, der gør tagstenen mindre sårbar over for skader i forbindelse med f.eks. transport.

• Med Protector får du en eksklusiv, glansfuld tagflade med et dybt og flot farvespil, der giver husets udtryk et markant løft.

B&C Protector DANFLOCK®
B&C DANFLOCK® - taget uden undertag – leveres også med den nye Protector overflade. Med B&C Protector DANFLOCK® får du en tagsten, der samler alle de bedste æstetiske og funktionelle egenskaber, der er kendetegnende for vores betontagsten. En stærk, holdbar og tidstypisk tagløsning, der kan oplægges uden undertag. Med den velkendte DANFLOCK® teknologi og den nye Protector overflade forenet i én og samme tagløsning opnås den fuldendte kombination med hensyn til tagets udseende, styrke og funktionalitet.

B&C Protector og B&C Protector DANFLOCK® leveres i farverne: koralrød, sort og skifer.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter