UgensErhverv.dk

Arkitekturcenter i net-offensiv

Alt om arkitektur på Dansk Arkitektur Centers nye hjemmeside.

12-06-2006

Alt om arkitektur på Dansk Arkitektur Centers nye hjemmeside

Arkitekter, byggefolk og kulturforbrugere med interesse for arkitektur har fået et nyt website at holde øje med.

Dansk Arkitektur Center, DAC, har relanceret deres website, dac.dk, så centerets brede vifte af faglige aktiviteter træder tydeligere frem for offentligheden.

Dansk Arkitektur Center er nemlig meget mere end et udstillingssted.

Gennem projektet DAC | PUSH støttes unge arkitekters muligheder for at profilere sig. Og DACs undervisningstjeneste tilbyder både børn og voksne lærerige indgange til arkitekturens verden.

Projektet, Copenhagen X, sætter fokus på ny arkitektur og byudvikling i hovedstaden, mens en digital arkitekturguide går tæt på arkitekturen i de fire største byer i Danmark.

Det nye site er første etape i en større websatsning fra DACs side, hvor arkitekturcenterets rolle som netværksorganisation også styrkes med en ny profildatabase.

I en senere etape udvides sitet med en international del med fokus på globalt netværk og videndeling både nationalt og internationalt.

Samtidig vil nyhedsformidling og aktualitetsstof løbende blive udviklet og udbygget. På sigt er det målet at etablere dac.dk som den centrale nyhedsplatform for dansk arkitektur og byggeri.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet