UgensErhverv.dk

Arkitekturcenter i net-offensiv

Alt om arkitektur på Dansk Arkitektur Centers nye hjemmeside.

12-06-2006

Alt om arkitektur på Dansk Arkitektur Centers nye hjemmeside

Arkitekter, byggefolk og kulturforbrugere med interesse for arkitektur har fået et nyt website at holde øje med.

Dansk Arkitektur Center, DAC, har relanceret deres website, dac.dk, så centerets brede vifte af faglige aktiviteter træder tydeligere frem for offentligheden.

Dansk Arkitektur Center er nemlig meget mere end et udstillingssted.

Gennem projektet DAC | PUSH støttes unge arkitekters muligheder for at profilere sig. Og DACs undervisningstjeneste tilbyder både børn og voksne lærerige indgange til arkitekturens verden.

Projektet, Copenhagen X, sætter fokus på ny arkitektur og byudvikling i hovedstaden, mens en digital arkitekturguide går tæt på arkitekturen i de fire største byer i Danmark.

Det nye site er første etape i en større websatsning fra DACs side, hvor arkitekturcenterets rolle som netværksorganisation også styrkes med en ny profildatabase.

I en senere etape udvides sitet med en international del med fokus på globalt netværk og videndeling både nationalt og internationalt.

Samtidig vil nyhedsformidling og aktualitetsstof løbende blive udviklet og udbygget. På sigt er det målet at etablere dac.dk som den centrale nyhedsplatform for dansk arkitektur og byggeri.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek