UgensErhverv.dk
Ny 14,4 AKKU fugepistol fra Milwaukee

Ny 14,4 AKKU fugepistol fra Milwaukee

Milwaukee introducerer nu en ny fugepistol i PCG-serien, nemlig den kraftfulde PCG 14,4. Udstyret med et kraftigt ...

19-05-2006

... 14,4 volts batteri har PCG 14,4 en lang driftstid og dermed større anvendelsesområde. Og som noget helt nyt har PCG 14,4 hastighedskontrol, der gør det muligt at vælge en fast hastighed, før man begynder sin lime- eller fugeopgave. Desuden sikrer auto-reverse funktionen, at fugepistolen ikke drypper, når man slipper aftrækkeren.

Med indførelsen af hastighedskontrol introducerer Milwaukee en helt ny funktion på PCG-fugepistolen. Funktionen gør det muligt at indstille hastigheden, altså styrken, før man begynder sin lime- eller fugeopgave. Det betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om ujævn tilførsel af fugemasse under fugningen. Fugepistolens hastighedskontrol sikrer nemlig en jævn tilførsel af fugemasse uanset, om det er en tyktflydende gummifugemasse eller en tynd, næsten løbende fugemasse, der anvendes.

”En professionel håndværker arbejder lang tid ad gangen med det samme stykke værktøj, så det er vigtigt, at vi som producent tænker det ind i designet af værktøjet. Med hastighedskontrollen på PCG 14,4 kan den professionelle håndværker være sikker på, at han levere et godt stykke arbejde – også i de lange fugesekvenser,” siger Milwaukees nordiske produktchef Magnus Karlsson.

En anden markant nytænkning ved PCG 14,4 er indførelsen af en auto-reverse funktion. Når man slipper aftrækkeren på fugepistolen, slår motoren i bak, og fugemassen bliver suget tilbage i patronen. På den måde undgår man, at der drypper fugemasse fra pistolen efter endt brug. Derved sparer auto-reverse funktionen den professionelle håndværker for en masse tid, som han ellers ville have brugt på at gøre rent efter sit fugearbejde.

På grund af Milwaukees fleksible PBS 3000 batterisystem kan man også anvende 9,6 og 12 volts batterier sammen med PCG 14,4. Denne batteriløsning er den mest kompatible på markedet. Læg hertil, at Milwaukees batteri er vendbart. Dette giver mulighed for at justere fugepistolens balancepunkt, så man har både større kontrol og bedre komfort. Alt i alt har du et værktøj med optimal fleksibilitet og balance.

Udstyr til PCG 14,4
14,4 V / 1,4 Ah NiCd Flatpack batteri, RCA 7224 MB lader, 310 ml patron, 310/600 ml aluminiumsrør og tandstang.

Mere information
For yderligere information kontakt produktchef Magnus Karlsson på tlf. +46 705 43 95 71 eller E-mail: magnus.j.karlsson@se.aeg-milwaukee.com. For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information om Milwaukees produkter besøg www.milwaukeetool.dk.

Om Milwaukee
A. F. Siebert stiftede Milwaukee i 1924 i Milwaukee, Wisconsin. Milwaukee har i dag hovedkontor i Brookfield, Wisconsin. Her foregår forskning og produktudvikling, støtte til produktionen samt markedsføring, salg og styring af informationssystemer. Milwaukee’s produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter i både Amerika, Europa og i Mexico. Milwaukee har mere end 2.000 ansatte til at servicere sine kunder rundt om i verden. Milwaukee elværktøj sælges fortrinsvis gennem distributører og specialleverandører.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil