UgensErhverv.dk
Når stemmejern møder slibesten

Når stemmejern møder slibesten

Netdatingsted for håndværkere hitter med mulighed for både håndværkersex, romantik og køkkenmontering.

15-05-2006

Netdatingsted for håndværkere hitter med mulighed for både håndværkersex, romantik og køkkenmontering.

Af Lars Solberg

Farmerdating, Kristendating, XL-dating, Petdating. Internettet boomer af pikante mødesteder for personer, der leder efter en kæreste, som matcher ens behov og interesser. Og der er selvfølgelig også en netdating, der henvender sig specielt til håndværkere og personer, der har lyst til at date en håndværker.

HandyDating.dk åbnede sin tjeneste i november sidste år og er nu oppe på over 4000 profiler med kærlighedslystne håndværkere, handymen og personer, der tænder på den praktiske mand m/k.

- Efter de få måneder vi har været i gang, må jeg sige, at interessen er overvældende. Der er livlig aktivitet på siden, og der er allerede flere, som er blevet kærester via vores hjemmeside, siger manden bag HandyDating.dk, Steen Holmgaard, der ikke selv er håndværker.

Men han mente, det var oplagt at skabe et kontaktsted for de mange, der er vilde med en handy mand, der er god med sin hænder - samtidig med at det til tider kan være svært for håndværkere at finde mage, da det kun er de færreste byggepladser, hvor der er begge køn. Så håndværkerne havde også brug for et mødested.

- Håndværkere har susende travlt i disse tider. Men via HandyDating kan man hurtigt finde frem til en person af det andet køn, man kan chatte med, siger Steen Holmgaard.

Livs handyman
Tømrer, rørsmed, vvs-mand, mekaniker, altmuligmand. Over halvdelen af de 4000 profiler på Netdating.dk er mænd, og de udgør håndværkssiden. Primært er de faglærte håndværkere, men der er også drevne gør det selv-folk (ikke ment seksuelt).

Der er kun få profiler med kvindelige håndværkere. Det er blandt andet frisører og kokke. Til gengæld er der rigeligt med kvindelige profiler, der leder efter deres livs handyman.

- Jeg mangler stiksav, båndpudser, stemmejern og rørtang, står der blandt andet under en kvindelig profil på siden.

Så kvinderne leder efter lidt praktisk hjælp - samtidig med at de tænder på et praktisk håndelag.

Håndværkersex
Om de drømmer om håndværkersex som i filmen ’Den Eneste Ene’, ved Steen Holmgaard ikke. Han mener ikke, at det begreb er så dominerende på siden.

- Vores tjeneste handler om at hjælpe mennesker, der matcher hinanden, med at komme i kontakt. Måske finder de sammen og bliver måske endda forelskede. Det er sket op til flere gange via vores nettjeneste, siger han.

Og det kan også ses inde på hjemmesiden. På enkelte profiler står der, at vedkommende har en kæreste.

- Siden er ikke bare dating. Den er også et socialt forum, hvor man får venner og kammerater. Så derfor vælger flere at beholde deres profil inde på sitet, selvom de ikke mere er single, siger han.

Ingen sorte aftaler
Et mødested mellem håndværkere og almindelige mennesker kan nemt føre til et forum for sort arbejde, men det er Steen Holmgaard meget på vagt overfor.

- Jeg er inde og tjekke siderne hver dag. Og hvis jeg oplever noget, der bare lugter lidt af aftaler om sort arbejde, sletter jeg det med det samme. Det er vigtigt at adskille tingene, siger han.

Ifølge Steen Holmgaard er der mellem 500 til 1000 personer, der hver dag klikker ind på hjemmesiden – især efter fyraften. Antallet af besøgende er kun vokset siden lanceringen.

Efter en gratis introduktionsperiode skal der nu betales, hvis man skal ind på alle sider på sitet. I samme stil som med mange andre datingtjenester.

- Vi er oppe på et niveau, hvor vi godt kan være os selv bekendt, siger Steen Holmgaard.


Illustration: Mikael Krogh.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet