UgensErhverv.dk

Fejl og mangler stiger i byggeriet

Travlheden øger fejlene, og der er ikke tid til hurtig udbedring. NCC kalder situationen for stærkt utilfredsstillende.

08-05-2006

Der bliver begået fejl i et stigende omfang, konstaterer NCC. Fejlene skyldes stigende travlhed og optræder især på boligmarkedet.

Netop fordi branchen er presset på tid er der lang ventetid på udbedring af fejlene, og det medfører voksende utilfredshed og frustration hos kunderne.

- Vi kan se, at det høje tempo i branchen og mangel på ressourcer er med til at flere kunder må vente længere end normalt på at få udbedret mangler. Det forhold er stærkt utilfredsstillende og må ændres, siger adm. dir. Søren Ulslev i NCC.

- mir

- Kunderne oplever med rette, at de bliver svigtet. Løsningen er at stille skærpede krav til os selv og vores samarbejdspartnere, siger Søren Ulslev, og varsler nu indførelse af mere omfattende kontrakter mellem NCC og underleverandørerne for at komme uvæsnet til livs.

Det kan f.eks. ske ved, at en underentreprenør, før de får opgaven, dokumenterer, at man har ressourcer til efterfølgende fejlretning, eller at man er villig til at lade NCC rette fejlene.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet