UgensErhverv.dk

Aflever pakkepost i Blockbuster

Konkurrent til Post Danmark åbner i dag for pakkeindlevering i video- og dagligvarebutikker.

01-05-2006

Konkurrent til Post Danmark åbner i dag for pakkeindlevering i video- og dagligvarebutikker.

Af Lars Solberg

Danmarks næststørste pakkedistributør, GLS Denmark, er gået i direkte konkurrence med Post Danmark. Fra i dag behøver man ikke aflevere sin pakke på et postkontor, som efter den senere tids lukninger kan være svær at finde.
Nu kan man gå ind i en Blockbuster-videoudlejningsbutik eller til den lokale Dagli´- eller Lokalbrugsen og aflevere sin pakke til forsendelse hos GLS. Pakkerne skal veje under 20 kg.

I alt 160 butikker er med i det nye projekt , der hedder Pakke-Shoppen. GLS har ud over aftaler med Coop og Blockbuster også en række andre samarbejdspartnere blandt andet kontorudstyrsforhandleren Zap-in, som kan modtage pakker i kædens butikker.

- Tiden er moden til et brud med monopolet, så private og mindre virksomheder har flere alternativer for afhentning og forsendelse af pakker. Samtidig er Pakke-Shop-konceptet en del af den internationale vækststrategi hos vores ejere, General Logistics Systems B.V., udtaler Keld Rørmose, der er salgs- og marketingsdirektør hos GLS Denmark.

Længere åbningstider
Keld Rørmose mener, at der er opstået et stort behov for en konkurrent til Post Danmark.
- Efter blandt andet lukninger af en række posthuse er der mange, der mangler et lokalt sted at aflevere deres pakkepost. Gennem vores samarbejdspartnere er vi i lokalsamfundene, samtidig med at vi har længere åbningstider tid end Post Danmark. Coops butikker har som regel åben til klokken 19 hver dag, og i Blockbuster er det åben til klokken 22. Det alene betyder en bedre service til kunderne, siger Keld Rørmose.

GLS vil i den nærmeste fremtid åbne yderligere 350 Pakke-Shop-butikker, så der bliver i alt omkring 500 indleveringssteder.

Pakkerne bliver bragt ud af GLS den følgende arbejdsdag.
I første omgang kan man kun aflevere pakker i butikkerne og ikke afhente dem – så hvis modtagerne ikke er hjemme ved aflevering, skal der aftales en ny tid eller en ny adresse. Men det er planen, at GLS vil indføre afhentningsmuligheder i butikkerne.

Ifølge Keld Rørmose er der ingen planer om at konkurrere med Post Danmark om brevlevering. GLS holder sig til pakkerne.


Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Erhvervsskoler er ikke kun håndværkerskoler

Erhvervsskoler er ikke kun håndværkerskoler

Danske Byggecentre opfordrer til at adskille erhvervsuddannelserne. Selv de dygtigste håndværkere er afhængige af de merkantile uddannelser

Har du fået stjålet dit værktøj?

Har du fået stjålet dit værktøj?

En masse værktøj, som to litauiske mænd har stjålet i sidste uge, bliver nu fremlyst af politiet i Esbjerg- og Vardeområdet. Har man fået stjålet sit værktøj, kan man henvende sig til Varde Politi

Vandstand på op til 5 meter kan blive en realitet i København

Vandstand på op til 5 meter kan blive en realitet i København

Nye beregninger fra Kystdirektoratet og DMI viser, hvor høj vandstanden kan blive langs kysterne i Københavnsområdet under den værst tænkelige stormflod i dag og i fremtidens klima

Kan styrte sammen som et korthus: Derfor blev boliger i Snekkersten evakueret

Kan styrte sammen som et korthus: Derfor blev boliger i Snekkersten evakueret

Beboerne i Boligbyggeriet ’Stævnen’ i nordsjællandske Snekkersten, der drives af boligselskabet Boliggården, blev i starten af februar evakueret. Sweco forklarer her hvorfor