UgensErhverv.dk
Valnød i køkkenet er mørk elegance

Valnød i køkkenet er mørk elegance

Køkkenets varme og stilfulde udstråling er et moderne modspil til de seneste års kærlighed til kølig minimalisme

25-04-2006

JKE Design har lanceret en elegant og eksklusiv køkkenserie i Amerikansk valnød. Køkkenets varme og stilfulde udstråling er et moderne modspil til de seneste års kærlighed til kølig minimalisme.

Et køkken i valnød står stilfuldt og smukt alene. Vælger man at kombinere det mørke træ med en lys laminat eller en stærk farve i højglans, skifter køkkenet imidlertid karakter og temperament.
Den mørke glød i valnødtræet får for eksempel et flot modspil, når den sættes sammen med dristig olivengrøn eller fræk orange. Og med JKE Designs mere end 2.000 farver, vil familien altid kunne finde præcis den farve, der understreger den personlige stil.
Lader man i stedet en lys laminat spille op til den mørke valnød, bliver resultatet et stilfuldt og varmt køkken, der inspirerer til nydelse og samvær med familie og venner.

Valnød er et helt nyt element i køkkenet fra JKE Design, men træsorten er ikke det eneste nye fra den nordjyske virksomhed. JKE Design spiller ud med en række funktionelle løsninger, der understøtter danskernes individuelle køkkenbehov.
For eksempel præsenterer JKE Design et køkken med skydedøre, der kan dække en hel væg. Det betyder, at man lynhurtigt kan gemme rod og køkkenmaskiner af vejen og i stedet kan koncentrere sig om at byde gæster velkommen til en hyggelig aften.
Valnød og skydedøre er nogle af JKE Designs nyeste bud på et personligt køkken med vægt på stil og design.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet