UgensErhverv.dk
Valnød i køkkenet er mørk elegance

Valnød i køkkenet er mørk elegance

Køkkenets varme og stilfulde udstråling er et moderne modspil til de seneste års kærlighed til kølig minimalisme

25-04-2006

JKE Design har lanceret en elegant og eksklusiv køkkenserie i Amerikansk valnød. Køkkenets varme og stilfulde udstråling er et moderne modspil til de seneste års kærlighed til kølig minimalisme.

Et køkken i valnød står stilfuldt og smukt alene. Vælger man at kombinere det mørke træ med en lys laminat eller en stærk farve i højglans, skifter køkkenet imidlertid karakter og temperament.
Den mørke glød i valnødtræet får for eksempel et flot modspil, når den sættes sammen med dristig olivengrøn eller fræk orange. Og med JKE Designs mere end 2.000 farver, vil familien altid kunne finde præcis den farve, der understreger den personlige stil.
Lader man i stedet en lys laminat spille op til den mørke valnød, bliver resultatet et stilfuldt og varmt køkken, der inspirerer til nydelse og samvær med familie og venner.

Valnød er et helt nyt element i køkkenet fra JKE Design, men træsorten er ikke det eneste nye fra den nordjyske virksomhed. JKE Design spiller ud med en række funktionelle løsninger, der understøtter danskernes individuelle køkkenbehov.
For eksempel præsenterer JKE Design et køkken med skydedøre, der kan dække en hel væg. Det betyder, at man lynhurtigt kan gemme rod og køkkenmaskiner af vejen og i stedet kan koncentrere sig om at byde gæster velkommen til en hyggelig aften.
Valnød og skydedøre er nogle af JKE Designs nyeste bud på et personligt køkken med vægt på stil og design.

Brochurer

65.000 tilsyn mod social dumping

65.000 tilsyn mod social dumping

Alene sidste år gennemførte Arbejdstilsynet 7.900 tilsyn på danske og udenlandske virksomheder, og det resulterede i 4.300 reaktioner

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Efter en knap et år lang proces har Aarsleff nu opnået alle de påkrævede godkendelser i både Danmark og Rusland, og salget af Aarsleffs russiske forretninger er nu gennemført

Ford har misforstået det danske marked

Ford har misforstået det danske marked

Hos Ford vil man gerne sælge sin Ranger Raptor som en fritidsbil, men det kommer ikke til at ske i Danmark, hvor den primært vil blive solgt som arbejdsbil og også kun kan købes på gule plader

Med på en kigger

Med på en kigger

I Frederiksberg Kommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at alle byggehegn, der sættes op i forbindelse med Frederiksberg Kommunes bygge- og anlægsprojekter, forsynes med kighuller i forskellige højder