UgensErhverv.dk

Skovbo Huse udvider syd for grænsen

Ny filial i Tyskland skal fordoble eksporten af træ- og bjælkehuse på to-tre år

25-04-2006

Skovbo A/S har vind i sejlene - både herhjemme og på det tyske marked, og åbner af samme grund en ny filial i et nyt stort kontorhus i Handewitt syd for grænsen. Hovedsædet ligger i Børkop nær Fredericia.

Skovbos tyske afdeling består allerede af 11 medarbejdere, som tager sig af eksporten til Tyskland og firmaets øvrige europæiske marked. Allerede sidste år opførte Skovbo over 150 træ- og bjælkehuse i Tyskland mod 57 året før. Ambitionen er at fordoble eksporten i løbet af to-tre år.

Faktisk har Skovbo fordoblet sin omsætning i Tyskland siden 2003, og forventer nu en vækst på mindst 30 procent i 2006 på det tyske marked, og det svarer til en eksport på omkring 200 huse.

I dag tegner eksportandelen sig for ca. 30 procent af virksomhedens omsætning, og markederne tæller ud over Tyskland også Østrig, Schweiz og Frankrig.

En lille snes af Skovbos knap 60 medarbejdere arbejder med eksport. Desuden beskæftiger virksomheden omkring 75 håndværkere og konstruktører i andre lande.
krus-

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet