UgensErhverv.dk

Skovbo Huse udvider syd for grænsen

Ny filial i Tyskland skal fordoble eksporten af træ- og bjælkehuse på to-tre år

25-04-2006

Skovbo A/S har vind i sejlene - både herhjemme og på det tyske marked, og åbner af samme grund en ny filial i et nyt stort kontorhus i Handewitt syd for grænsen. Hovedsædet ligger i Børkop nær Fredericia.

Skovbos tyske afdeling består allerede af 11 medarbejdere, som tager sig af eksporten til Tyskland og firmaets øvrige europæiske marked. Allerede sidste år opførte Skovbo over 150 træ- og bjælkehuse i Tyskland mod 57 året før. Ambitionen er at fordoble eksporten i løbet af to-tre år.

Faktisk har Skovbo fordoblet sin omsætning i Tyskland siden 2003, og forventer nu en vækst på mindst 30 procent i 2006 på det tyske marked, og det svarer til en eksport på omkring 200 huse.

I dag tegner eksportandelen sig for ca. 30 procent af virksomhedens omsætning, og markederne tæller ud over Tyskland også Østrig, Schweiz og Frankrig.

En lille snes af Skovbos knap 60 medarbejdere arbejder med eksport. Desuden beskæftiger virksomheden omkring 75 håndværkere og konstruktører i andre lande.
krus-

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil