UgensErhverv.dk

Naiv og sjælden bygning

Danfoss Universe udvider allerede med en bygning til 40 mio. kr.

11-04-2006

Danfoss Universe på Als, som åbnede sidste år, og er en science- og oplevelsespark, hvor man kan blive lidt klogere på naturens kræfter og videnskabens forunderlige verden, bliver en ny bygning rigere til næste år.

Som administrerende direktør i Danfoss Universe, Charlotte Sahl-Madsen, siger til JydskeVestkysten:

- Der venter gæsterne en fantastisk imponerende bygning, som ud over at være stor er tegnet som en rigtig naiv barnesky, hvor alt det, der er nedenunder, er formen på bygningen. Inde i bygningen er der meget store rum med højt til loftet, vi arbejder meget visuelt med store projektioner på væggene og farvestrålende billeder kombineret med ”hands on”, hvor man er fysisk involveret og en aktiv del i de øvelser og opgaver, der er i bygningen .

Byggeriet til 40 mio. kr. er tegnet af den internationalt anerkendt tyske arkitekt, Jürgen Mayer, og skal huse forskellige udstillinger og møde-faciliteter, hvor den mest moderne teknologi og multimedie-værktøjer tages i brug.

Læring gennem leg spiller en stor rolle i Danfoss Universe, hvor omdrejningspunktet for aktiviteterne er baseret på kulde, varme, bevægelse og en underholdende udgave af de teknikker, Danfoss benytter sig af i sin daglige produktion.
krus-

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 39/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

Regeringen vil booste genbrug af byggematerialer

- Der er et kæmpe potentiale for bedre ressourceudnyttelse i byggebranchen, og derfor skal vi tænke mere bæredygtigt, siger miljøminister Magnus Heunicke (S)

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Danmarks største OPP-byggeri til over 2 milliarder kroner er skudt i gang

Det første spadestik er taget i byggeriet af et ny hovedkvarter til Forsvarets Efterretningstjeneste. PensionDanmark, MT Højgaard og DEAS ser frem til at opføre det historiske byggeri, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

Højere selvmordsrate blandt medarbejdere, der har været udsat for vold

En undersøgelse udarbejdet i samarbejde mellem forskere fra Danmark, Sverige, Finland og England viser, at medarbejdere har en højere risiko for selvmordsforsøg eller fuldbyrdet selvmord, hvis de har oplevet vold på arbejdet