UgensErhverv.dk
Vokseværk hos 4a

Vokseværk hos 4a

Flytter centrallager fra Esbjerg og åbner ny afdeling i Greve.

06-04-2006

Flytter centrallager fra Esbjerg og åbner ny afdeling i Greve.

Af Kenneth Madsen

Der er kommet så meget skub i værktøjs- og maskinhandelskæden 4a-Severinsen A/S, at det nu er nødvendigt med en større re-organisering. Det sker, ni år efter at Danske Trælast (nu DT Group) overtog virksomheden.

Hovedafdelingen på Tømrervej i Esbjerg må opgives af pladsmæssige hensyn. Afdelingen er vokset ud af rammerne. Virksomhedens centrallager flyttes derfor til Greve syd for København. De lokale salgs- og service-aktiviteter flyttes samtidig til en anden attraktiv adresse i Esbjerg.

I sin egenskab af midlertidig direktør for 4a-kæden oplyser divisionschef Jørgen Wenshøj fra DT Groups såkaldte trade division, at der ikke blot sker en flytning, men også en samling af centrallageret. Det har hidtil været splittet mellem Esbjerg og Brøndby.

Bygningerne i Greve har stået tomme i nogen tid, efter at DT Group opgav hårdttræsvirksomheden Hindenburgs Eftf. Der er tale om ca. 8000 m2, hvilket skulle muliggøre åbningen af endnu en 4a-filial, kædens niende.

Ændringerne i Esbjerg fører også til, at kædens økonomifunktioner samles. De vil fremover blive styret fra DT Trade i Gladsaxe og 4a’s afdeling i Aalborg, hvor virksomheden i øvrigt som det eneste sted i landet bærer navnet Severinsen foran 4a.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil