UgensErhverv.dk

Nyt kæmpe indkøbscenter

Nyt center i Vejle til over en halv milliard kroner

04-04-2006

Steen & Strøm A/S, som bl.a. står bag Field’s i København og Bruuns Galleri i Århus, fortsætter sin ekspansion inden for butikscentre. Et nyt er på vej i Vejle med et butiksareal på 23.000 kvm, der skal rumme 80 butikker – inklusive cafeer og restauranter samt 700 P-pladser på taget.

Steen & Strøm har valgt nogen af sine tidligere samarbejdspartnere til gennemførelsen af projektet. Både arkitektfirmaerne 3 x Nielsen og Schmidt, Hammer & Lassen – begge Århus – har erfaringer med fra Bruuns Galleri, og det samme har entreprenørselskabet NCC, hvis ordre alene er på godt 400 mio. kr. Byggeriet opføres i et tæt partnering-samarbejde. I gennemsnit regner NCC med at beskæftige op mod 200 medarbejdere inklusive et stort antal underleverandører under opførelsen.

NCC begynder arbejdet i midten af maj og centret, der får navnet Bryggen, skal efter planen stå færdigt i marts 2008. Centret, der får form som et prisme, får en meget central placering i byen ved gågaden og med korte afstande til det overordnede vejnet og kollektiv trafik. Selve indretningen vil tage udgangspunkt i rene skandinaviske linier og farvetoner med brug af naturmaterialer som træ, glas, stål og keramiske fliser.

Det forventes, at op mod 60 procent af Bryggen er udlejet inden sommerferien, at det vil tiltrække ca. 3,5 millioner kunder årligt og får en årlig omsætning på ca. 600 mio. kr. inkl. moms.
krus-

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Skandale efter skandale på byggeriet af den nye Storstrømsbro har ikke fået politikerne til at skride ind med de nødvendige sanktioner

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Der er cirka fire millioner stikledninger. ERFA-gruppe foreslår obligatorisk tv-inspektion af kloakken ved hussalg

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Den manglende autoritet og disciplin i folkeskolen forplanter sig nu til virksomhederne, der overtager de unges videre uddannelse