UgensErhverv.dk

Vil rejse 235 boliger

NCC investerer for første gang i et lejlighedsbyggeri i Jylland

31-03-2006

NCC har købt et 36.000 kvm stort område af Vejle Kommune for at opføre cirka 235 nye boliger.

NCC har ikke tidligere investeret i lejlighedsbyggeri i Jylland. Projektet tæller fem runde punkthuse på hver 12 etager. Grunden ligger ned til Vejle å, som – inden byggeriet sættes i gang – formes i et mere slynget og naturligt løb til glæde for de kommende beboere i Åbyen, som området er døbt.

- De høje bygninger vil være med til at skabe en spændende byprofil langs åen, siger teknisk direktør i Vejle Kommune, Erik Dahl-Rasmussen. På havnen har vi høje bygninger, Den Hvide Facet i Havneparken er ved at være færdig, Hotel Australia har gennem mange år været en kendt bygning i Vejle, og nu får vi en række nye smukke boligtårne med stor arkitektonisk kvalitet.

NCC har betalt 43,5 mio. kr. for grunden, hvoraf de godt 12 mio. kr. går til de indledende byggemodninger, som Vejle Kommune tager sig af og blandt andet omfatter udvidelsen af åen.

Vedtages lokalplanen inden årsskiftet kan byggeriet gå i gang i foråret 2007 med etapevis færdiggørelse inden for de næste 3-5 år.
krus-

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter