UgensErhverv.dk
Gulvvarme til alle gulvtyper

Gulvvarme til alle gulvtyper

Slut med kolde fødder....

29-03-2006

Slut med kolde fødder.... JO-EL Gulvvarme byder på løsninger til gulve i våde rum og tørre rum, til parket, tæpper, klinker, vinyl – simpelthen til enhver gulvtype. Ved trægulve er det dog altid en god idé at spørge producenten, om gulvet er velegnet til gulvvarme.

Du kan vælge mellem fire løsninger:

• JO-EL Gulvvarmemåtter

JO-EL Gulvvarmemåtter er den lette løsning. Vil du hurtigt og bekvemt have lagt gulvvarme med ensartet varmefordeling, skal du vælge JO-EL Gulvvarmemåtter.

• JO-EL Gulvvarmekabel

JO-EL Gulvvarmekabel er den fleksible løsning. Vil du for eksempel have mere varme ved en kold væg i badeværelset, ved brusekabinen eller foran håndvasken, er kablet din løsning.

• JO-EL Parquet Heat

JO-EL Parquet Heat er den hurtigst virkende trægulvsløsning og det eneste varmesystem, som kan lægges uden brug af spartelmasse. JO-EL Parquet Heat kan på kort tid lægges direkte under gulvet og er den rette løsning til dig, der vil have fuld varmeeffekt hurtigt og nemt.

• JO-EL Pro Heating

JO-EL Pro Heating er den kraftige løsning. Vil du have varme lagt ned i betongulvet, holde trapper isfri eller frostsikre dine tagrender, er JO-EL Pro Heating en ideel løsning.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Plastvinduer diskrimineres af kommunerne

Plastvinduer diskrimineres af kommunerne

Danske vinduesproducenter kritiserer kommunerne for at diskriminere mod plastvinduer – stik mod planloven og EU´s byggevareforordning

Konkurser i byggeriet (Uge 13/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 13/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Ny arbejdsmiljøaftale i lyntempo

Ny arbejdsmiljøaftale i lyntempo

Aftalen med bred opbakning i Folketinget indeholder blandt andet yderligere indsats mod social dumping og en autorisationsordning for asbestarbejde

Betonbranchen i opråb: Brug mindre beton

Betonbranchen i opråb: Brug mindre beton

Betonbranchen arbejder på at omstille til produktionen med lavere CO2-aftryk. Men der kan også spares store mængder CO2 ved at reducere betonforbruget i designfasen. Nyt dialoggrundlag for designoptimering af betonkonstruktioner hjælper på vej