UgensErhverv.dk

NCC køber grund af Vejle Kommune

NCC har købt et 36.000 m2 stort område af Vejle Kommune for at opføre cirka 235 nye boliger

25-03-2006


NCC har købt et 36.000 m2 stort område af Vejle Kommune for at opføre cirka 235 nye boliger. NCC overtager grunden efter godkendt lokalplan, som er under udarbejdelse i samarbejde mellem Vejle Kommune, NCC og arkitektfirmaet Arkitema.
- Her er tale om NCC’s første store køb af byggeret i Jylland, hvor vi ikke tidligere selv har investeret i lejlighedsbyggeri. Vi er glade for, at Vejle Kommune har fundet vores projekt interessant og har indgået handlen med NCC, siger direktør Morten Boll, NCC Construction Danmark A/S.
NCC’s projekt rummer fem lige store, runde punkthuse på hver 12 etager. Grunden ligger ned til Vejle Å, som – inden byggeriet igangsættes – formes i et mere slynget og naturligt løb.
Prisen er aftalt til 43,5 mio. kr., hvoraf 12,3 mio. kr. er afsat til indledende byggemodning, som forestås af Vejle Kommune og blandt andet omfatter udvidelsen af åen.
Vedtages lokalplanen inden årsskiftet, kan byggeriet gå i gang i foråret 2007 med etapevis færdiggørelse inden for de kommende tre til fem år.
-aha

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Skandale efter skandale på byggeriet af den nye Storstrømsbro har ikke fået politikerne til at skride ind med de nødvendige sanktioner

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Der er cirka fire millioner stikledninger. ERFA-gruppe foreslår obligatorisk tv-inspektion af kloakken ved hussalg

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Den manglende autoritet og disciplin i folkeskolen forplanter sig nu til virksomhederne, der overtager de unges videre uddannelse