UgensErhverv.dk

Ingen konkurrence fra gør det selv-tv

Tyskland får egen kanal, men den bliver ikke særligt synlig i Danmark. Og der er ingen danske kanaler på vej.

06-03-2006

Byggebranchen har ingen grund til at frygte forøget konkurrence fra gør det selv-tv. Selv om handyman Flemming Leth og andre skærmtrolde har inspireret mange mere eller mindre fingernemme mennesker til at udføre håndværksmæssige opgaver på egen hånd, skal man nok gå ud fra, at gør det selv-bølgen har toppet.
En tysk gør det selv-kanal, Mein Zuhause.TV, ser dagens lys sidst på året og vil kunne nedtages gratis. Alligevel er danske kabel-tv-leverandører ikke med på ideen om at distribuere den nye kanal. Det vil tidligst ske, når og hvis den tyske kanal får danske undertekster, eller der måske laves en decideret dansk version af den tyske kanal.
-Hvis en kanal skal finde interesse hos danske seere, er det i langt de fleste tilfælde et ”must”, at programmerne i det mindste er tekstet på dansk. Der er så stort et udbud af dansksprogede og dansktekstede kanaler, at folk vælger andre kanaler fra, siger Claus Dawall, programchef hos TDC Kabel TV, der forsyner ca. 1 mio. danske husstande med tv-signaler.
-kenn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter