UgensErhverv.dk

Fagmesse a la 5 x ”Byggeri 2006”

Den internationale bygge- og anlægsmesse ”Intermat 2006” åbner 24. april.

03-03-2006

Kun en måned efter at ”Byggeri 2006” er lukket ned, og Fredericia atter har fundet sig selv, lyder startsskuddet til den internationale fagmesse ”Intermat 2006” i Paris’ nordlige udkant. Her er der fem gange så mange udstillere som i den jyske fæstningsby, der forventes mere end seks gange så mange besøgende, og udstillingsarealet er hele 11 gange så stort.
Hjertet i denne kæmpemæssige bygge- og anlægsmesse er et særligt afsnit for byggevarer. Dette afsnit alene har flere end 300 udstillere, svarende til deltagelsen på hele ”Byggeri 2006”.
På to udendørsområder med et bruttoareal på 30.000 m2 demonstrerer en række udstillere dagligt deres maskiner og andet materiel under virkelige arbejdsbetingelser.
Godt 65 pct. af udstillerne kommer fra andre lande end værtslandet Frankrig. Der er tale om sammenlagt 31 lande, hvoraf England, USA, Italien, Spanien, Finland, Kina og Korea er repræsenteret med nationale pavilloner.
”Intermat 2006” er åben 24.-29. april. Det er tre år siden, der sidst var ”Intermat”-messe. Denne gang sættes der ekstra fokus på tre emner: Byggeri, vejarbejde samt hejsning og håndtering.
-kenn

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder