UgensErhverv.dk
Billige boliger fra storentreprenør

Billige boliger fra storentreprenør

MT Højgaard lancerer boliger til priser fra 8.750 kr. pr. m2.

03-02-2006

MT Højgaard lancerer boliger til priser fra 8.750 kr. pr. m2

Midt i den politiske debat om hvorvidt det er muligt at bygge boliger i København, som almindelige lønmodtagere har råd til at betale, lancerer storentreprenøren MT Højgaard syn for savn.

8.750 kroner pr. kvadratmeter! Mere behøver man i princippet ikke at betale for en bolig i entreprenørens nye billig-boligkoncept til det danske folk.

Men konceptets ide bygger også på muligheden for tilpasning af boligerne til forskellige målgrupper. Derfor består konceptet af tre modeller: Basisbo, som er den billigste og til unge og studerende. Idealbo, der er til børnefamilier og ældre med behov for ekstra kvalitet; og Nærbo til folk der ønsker et tæt boligfællesskab.

- Ideen er i virkeligheden utrolig enkel. Vi udnytter vores erfaring fra mange års boligbyggerier og producerer en række elementer, som vi kan anvende som ramme for tre målgrupper. Disse elementer vil altid være de samme i alle modeller, men bygherren vil få rig mulighed for at påvirke designet, idet han som eksempel kan vælge facadetype og materialekvaliteter. De nye koncepter er til kvalitetsboliger, hvor totaløkonomien er god, de er hurtige at opføre og fleksible at indrette, siger koncerndirektør Jens Bak-Nyhus om boligkonceptet.

Formålet med det nye koncept er at give investorer og boligforeninger mulighed for hurtigere og billigere at tilbyde danskerne præcis den bolig, de har brug for.

Målsætningen er at få solgt og startet opførelsen af 16.000 m2 konceptbyggerier allerede i år.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister