UgensErhverv.dk

Pullman opsuger Ermator

Opkøb blandt industri-støvsugerne. De to svenske producenter slår sig sammen for at kunne ekspandere yderligere.

16-01-2006

Barometeret står på opkøb i ”frisk-luftbranchen” for industri og byggeri. De to svenske hovedaktører på markedet for industristøvsugere og friskluftfiltre slår sig sammen. Pullman har opkøbt Ermator og planen er, at de tilsammen skal ekspandere yderligere på det nordiske og europæiske marked. Ifølge Pullman skal det ske gennem effektiviseringer i produktionen og udvikling af nye produkter.

Konsolideringen på det svenske suge- og filtermarked ses også i, at både Pullman og Ermator før deres sammenlægning hver især havde tilkøbt sig ekspertise indenfor filterrensning. Pullman opkøbte Miljoburken og Ermator havde købt Renair, der nu begge indgår i den forsatte strategiske satsning på at ekspandere i friskluftmarkedet.

Tilsammen har Pullman og Ermator en årlig omsætning på godt 76 mio. kr. Hidtil har Pullman især været stærk på hjemmemarkedet, mens Ermator har været mere eksportorienteret.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister