UgensErhverv.dk

Fusion i arkitektbranchen

De Jyske Arkitekter A/S og Arkitektfirma Erling Foged A/S, begge Horsens, er fusioneret pr. 1. januar 2006.

31-12-2005

De Jyske Arkitekter A/S og Arkitektfirma Erling Foged A/S, begge Horsens, er fusioneret pr. 1. januar 2006 og bliver dermed blandt regionens større tegnestuer.

Fusionen er et led i en udviklingsstrategi, der styrker tegnestuens faglige bredde og alsidighed. Med øget kapacitet skal der skabes adgang til større projekter og nye forretningsområder, ligesom man vil kunne gøre sig gældende i flere større arkitektkonkurrencer. Tegnestuen vil varetage alle faser af rådgivning for både private og offentlige bygherrer inden for bl.a. parcelhuse, boliger, institutions-, undervisnings- og kulturbyggeri, erhvervsbyggeri samt byplanlægning og design. Projekterne spreder sig i øjeblikket over hele Danmark. Referenceprojekterne for den nye organisation omfatter tillige byggeopgaver i Norden, Tyskland, Grønland og Polen.

For tegnestuens medarbejdere vil det faglige og kreative miljø styrkes med inspiration fra nye kolleger, større faglig bredde og flere udfordringer i en ny og større organisation.

For begge tegnestuer er ordremængden for 2006 usædvanlig stor, hvilket er et solidt afsæt for fremtiden.

Ledergruppen i den ny tegnestue vil bestå af Kurt Ankjær, Erling Foged, Kent Jørgensen og Johnny Lundbye. Tilsammen udgør de et stærkt firkløver med lang og bred erfaring fra branchen. De Jyske Arkitekter A/S er etableret i 1986 af arkitekt Kurt Ankjær. Arkitektfirmaet Erling Foged A/S er etableret i 1994.

Tegnestuerne fortsætter under deres respektive firmanavne, indtil der primo marts flyttes sammen på adressen Rædersgade 1, 8700 Horsens.
-aha

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet