UgensErhverv.dk

Fusion i arkitektbranchen

De Jyske Arkitekter A/S og Arkitektfirma Erling Foged A/S, begge Horsens, er fusioneret pr. 1. januar 2006.

31-12-2005

De Jyske Arkitekter A/S og Arkitektfirma Erling Foged A/S, begge Horsens, er fusioneret pr. 1. januar 2006 og bliver dermed blandt regionens større tegnestuer.

Fusionen er et led i en udviklingsstrategi, der styrker tegnestuens faglige bredde og alsidighed. Med øget kapacitet skal der skabes adgang til større projekter og nye forretningsområder, ligesom man vil kunne gøre sig gældende i flere større arkitektkonkurrencer. Tegnestuen vil varetage alle faser af rådgivning for både private og offentlige bygherrer inden for bl.a. parcelhuse, boliger, institutions-, undervisnings- og kulturbyggeri, erhvervsbyggeri samt byplanlægning og design. Projekterne spreder sig i øjeblikket over hele Danmark. Referenceprojekterne for den nye organisation omfatter tillige byggeopgaver i Norden, Tyskland, Grønland og Polen.

For tegnestuens medarbejdere vil det faglige og kreative miljø styrkes med inspiration fra nye kolleger, større faglig bredde og flere udfordringer i en ny og større organisation.

For begge tegnestuer er ordremængden for 2006 usædvanlig stor, hvilket er et solidt afsæt for fremtiden.

Ledergruppen i den ny tegnestue vil bestå af Kurt Ankjær, Erling Foged, Kent Jørgensen og Johnny Lundbye. Tilsammen udgør de et stærkt firkløver med lang og bred erfaring fra branchen. De Jyske Arkitekter A/S er etableret i 1986 af arkitekt Kurt Ankjær. Arkitektfirmaet Erling Foged A/S er etableret i 1994.

Tegnestuerne fortsætter under deres respektive firmanavne, indtil der primo marts flyttes sammen på adressen Rædersgade 1, 8700 Horsens.
-aha

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd