UgensErhverv.dk

DBI køber center for alarm- og sikring

Brand- og sikringsinstituttet supplerer sikrings-kompetencerne ved at overtage NUSA.

29-12-2005

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut styrker sig på det sikringsmæssige område med købet af NUSA - Nordisk Uddannelsescenter, Sikrings- og alarmteknik.

NUSA har en række aktiviteter indenfor undervisning, rådgivning og prøvning på sikringsområdet, hvoraf en del udbydes som AMU-kurser.
Centeret blev dannet i 1989 og benyttes i dag af både udførende og projekterende indenfor alarm, overvågning og mekanisk sikring.

- NUSA har opbygget et interessant koncept, som især er stærkt inden for den ikke-brandmæssige del af sikringsområdet. Det supplerer på bedste vis de ydelser, vi kan tilbyde i DBI, og passer samtidig godt ind i vores strategi om at udvikle en bredt funderet sikringsorganisation, siger DBI’s administrerende direktør Peter Johansen om købet, der dog kun realiseres, hvis Undervisningsministeriet godkender DBI som udbyder af AMU-kurser.

- Med de sikringsmæssige udfordringer, vi oplever i disse år, er der et stigende behov for de serviceydelser, en sådan stærk organisation, kan tilbyde, siger Peter Johansen.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd