UgensErhverv.dk

Kvinderne styrer, så Bauhaus bygger om

Kvinderne bestemmer, når der købes nyt til boligen. Så i Tilst lokker Bauhaus nu med nyt lampeland og badeverden.

28-12-2005

Kvinderne er blevet en talrig og attraktiv målgruppe i byggemarkederne. Det har fået Bauhaus i Tilst til at satse millioner på en større ombygning for at tiltrække kvinderne.
Nu står den på lampeland, badeverden og nye friske afdelinger med maling, fliser og tapet.

- Vi oplever, at en stigende del af vores kunder er kvinder. Samtidig viser flere undersøgelser, at det ofte er kvinderne, der tager beslutningerne om køb af nyt til boligen. Derfor tager vi nu konsekvensen og ombygger varehuset, så sortiment og udstillinger i højere grad retter sig mod også de kvindelige kunder, begrunder varehuschef Martin Knudsen fra Bauhaus i Tilst.

I Tilst er det blevet til 10.000 kvm. ombyggede kvadratmeter, og i badeverdenen er der nu plads til 25 komplette badeværelser i udstillingen.
Afdelingen vil dog ikke nøjes med at vise varerne frem.
Kunderne tilbydes også installation af badeværelset til en fast aftalt pris, og dermed er afstanden fra kundernes boligdrøm til handling blevet betydeligt kortere.

- Det er naturligvis ikke gratis at ombygge mere end 10.000 kvm. varehus. Derfor er det klart, at vi har store forventninger til den nye indretning. Ikke mindst fordi vi i løbet af ombygningen har fået mange positive henvendelser fra kunderne, lyder det optimistisk fra Martin Knudsen.

Foruden de nye ”kvinde-afdelinger” er mændene tilgodeset med nyombygget værktøjsafdeling og et udvidet sortiment indenfor det professionelle værktøj, oplyser Bauhaus Tilst.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd