UgensErhverv.dk

Vokseværk i Ørestad

Københavns nye bydel på Amager udvider og hæver grundpriserne.

09-12-2005

Københavns nye bydel på Amager udvider og hæver grundpriserne

af Niels Nielsen

Der er for alvor kommet gang i byggeriet i Ørestad efter Københavns tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen satte sig i direktørstolen.

Og det er ikke længere kun de almene boligselskaber sammen med statlige - og kommunale bygherrer, der dominerer bybilledet.

Også de private investorer har fået øjnene op for Ørestads kvaliteter. Senest har er der solgt byggeret til KLP Ejendomme, Ceraco Develoment samt Cargil Value Investment og Nordbornholms Byggeforretning, skriver Ørestadsselskabet i en pressemeddelse.

Pr. 1. december 2005 har Ørestadsselskabet solgt 940.216 etagemeter byggeret mod budgetteret 623.750. Det svarer til et mersalg på 51 procent.

Succesen har medført en beslutning om at hæve priserne på erhvervsjord fra 3.100 kroner til 3.500 kroner pr. etagemeter med virkning fra 1. marts. 2006.

Samtidig er lokalplanen for Ørestad Syd vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation, hvilket åbner op for yderligere imponerende 1,2 mio. etagemeter boliger og erhverv. Det er Danmarkshistoriens absolut største lokalplan.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet