UgensErhverv.dk

Kloge værktøjshoveder søges

Firmaet iTools opfinder hele tiden nye værktøjer. Har du en god ide, kan din ide blive den næste nyhed fra firmaeet.

21-09-2005

Er du en Georg Gearløs, der konstant opfinder små nyttige håndværksdimser eller fylder en notesblok med tegninger af revolutionerende nye værktøjer? Så er det måske iTools, du skal snakke med, hvis den store opfindelse skal ud i verden.
Firmaet blev stiftet i starten af sidste år med det ene formål at lancere nye innovative værktøjer og hjælpemidler til håndværkerne.

- Vi er hele tiden på udkig efter en god ide. Vi opfinder selv og køber også gerne en ide, vi kan patentere og markedsføre. Vi har efterhånden opbygget netværket til at få produkterne ud på markedet, og det er jo det vigtige, fortæller adm. direktør Ulrik Bruhn fra iTools. Hver uge får han flere henvendelser, hvoraf der engang imellem dukker én op, der kan bruges.

Slag i slag
Sådan en god ide var netop startskuddet på iTools, nemlig ´gulvhammeren´. Tømrer Gert Mikkelsen fik ideen, indleverede en patentansøgning og lavede en prototype, før han præsenterede den for iTools, som satte den i produktion.

- Vi startede markedsføringen sidste efterår, og indtil nu har vi solgt næsten 700 på det danske marked. Det er ganske flot, og nu er vi på vej ud til Norge, Sverige og Tyskland og leder efter distributører i andre lande, siger Ulrik Bruhn, som vurderer, at der kan afsættes små 5000 iTools gulvhammere på danske marked.

- Når vi præsenterer gulvhammeren, er folk helt afvisende, men kun indtil de prøver den. Så opdager de, at arbejdet kan gøres næsten dobbelt så hurtigt og langt mere komfortabelt. Man behøver ikke arbejde nede på selve gulvet, hvis man organiserer materialerne i højden på forhånd. Og så kan gulvhammeren banke selv de mest genstridige gulvbrædder på plads, fordi den slår lige så hårdt som en mukkert med et skaft på 1,5 m, siger Ulrik Bruhn. Og beviset på gulvhammerens levedygtighed er leveret.

Worldwide med Tarkett
Gulvhammeren har således bogstavelig talt været en løftestang for det lille opfindsomme firma. Således har en af de helt store gulvspecialister blåstemplet iTools værktøjerne og indlemmet dem i sit eget sortiment.

- Vi har netop indgået en aftale med Tarkett om, at gulvhammeren kommer til at indgå i firmaets værktøjssortiment. Vi leverer hammeren, og Tarkett sætter sit navn på og distribuerer den worldwide, fortæller Ulrik Bruhn. Tarkett er repræsenteret i 100 lande, og aftalen er derfor et vigtigt gennembrud for iTools ifølge Ulrik Bruhn.

- Vores nyeste produkt er et trækjern. Sådan et er aldrig set før, og med den gulvhammeren, trækjernet og vores nye gulvkiler har vi nu et meget effektivt program inden for gulvværktøj, som gjorde Tarkett interesserede, siger Ulrik Bruhn. Gulvkilerne introducerede iTools i februar, og indtil nu er der solgt 100.000 af dem til professionelle og hobbyfolket.

Vindueskiler på vej
Næste nyhed fra iTools er lige om hjørnet.
- Vi har et helt nyt koncept for vindueskiler på vej. De kommer til at konkurrere direkte med luftpudekilerne. Vores kiler sikrer, at vinduet er nemt at placere i vater, kilerne er fleksible at indstille, og de giver sig ikke, siger Ulrik Bruhn.

- Vi havde dem på tegnebrættet sammen med gulvhammeren, da vi startede iTools op, men det er først nu, vi har fået resurser til at udvikle dem. Til gengæld tror vi, at der vil være en stor efterspørgsel på dem også, da de er geniale, siger en optimistisk Ulrik Bruhn.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter