UgensErhverv.dk
Oase af ro og velvære

Oase af ro og velvære

Badeværelset er blevet husets centrum for forkælelse og fordybelse.

15-09-2005

Badeværelset er blevet husets centrum for forkælelse og fordybelse.

Badeværelset har med stor overbevisning indtaget førstepladsen som husets vigtigste rum, der danner rammen om mere end bare brusebade og morgentravlhed. Badeværelset er blevet husets centrum for forkælelse og fordybelse.

Tid til luksus og forkælelse er i høj kurs i en hverdag, der for mange er kendetegnet ved stress og jag. Derfor er badeværelset gennem de senere år blevet det rum i huset, hvor der er plads til at forkæle sig selv og slappe af. Kroppen lader og fyldes af ny energi og indre balance. Med den rigtige indretning er det let at fuldende følelsen af afslapning hjemme i badeværelset, og derfor er det naturligt, at danskerne foretager store investeringer i netop badeværelset, fortæller udviklings- og marketingdirektør Rasmus Kjær, Dansani.

Med fokus på tidens tendenser har designerduoen Vecht & Kjær netop skabt en ny møbelserie, Calidris Natura, i prestigeklassen, hvor harmoni og håndværk går op i en højere enhed.

Alle elementer i møbelserien tager udgangspunkt i den kvadratiske forms rene, æstetiske proportioner og er bygget op i moduler. Det gør det let at sammensætte møbler og tilbehør i individuelle og stilrene løsninger, hvad enten man renoverer et gammelt bad med begrænset plads eller bygger stort og nyt. Mulighederne er mange for både singlen, der vil nyde velfortjent luksus, og familien, der mangler et fristed med plads til både morgenbad og weekendhygge. Der er kælet for håndværket med nøje udvalgte materialer og diskrete detaljer i designet.

Eksempelvis sikrer stilfulde, aflange greb, at der ikke kommer fedtede kanter på højglanslågernes rene, blanke overflader, og affasede kanter på lågerne skaber lethed og elegance. Lågernes kanter kan samtidig fungere som gribekanter for dem, der ønsker en enkel indretning uden greb, oplyser Rasmus Kjær.

Mange muligheder
Møbelserien fås i træsorterne teak og eg, som efter smag kan kombineres med hvide højglanslåger udført i den fineste, hvide lak. Der kan skabes maritim stemning med teaktræets dybe glød eller let luksus med egens lyse look. Træets naturlighed kan kombineres med de hvide flader, eller man kan lade træet stå stærkt alene. Der kan sættes prikken over i’et med valget af spejl, belysning og vask. Materialerne kan bruges i modspil og skabe karakter med kontraster, eller der kan skabes balance med harmoniske løsninger.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Damage control på boligmarkedet

Damage control på boligmarkedet

Efter at boligpriserne ramte toppen i midten af 2022, er de nu næsten tilbage på niveau som i slutningen af 2020

Kontrol af social dumping sender næsten to milliarder i statskassen

Kontrol af social dumping sender næsten to milliarder i statskassen

Siden 2015 har indsatsen resulteret i opkrævninger for knap 1,9 milliarder kroner. Sidste år alene 300 millioner kroner

Stort tillæg: Bliv klædt på til Byggeri'23 i det nye nummer af BygTek

Stort tillæg: Bliv klædt på til Byggeri'23 i det nye nummer af BygTek

Få et komplet overblik over alle stande og læs om alt det nye på årets byggerimesse, som har været fem år undervejs