UgensErhverv.dk

Knap 28.000 på HI-messen

Tilbagegang for samlet HI Industri og TechMesse.

12-09-2005

Tilbagegang for samlet HI Industri og TechMesse.

Af Lars Solberg

27.891 besøgte dette års udgave af HI Industri-messe, hvor der var et rekordhøjt antal udstillere på 1.014. Besøgstallet var højere end den forrige industrimesse i Herning for to år siden, men her var Techmessen ikke med, som den var i år. Hvis man sammenligner besøgstallet i år med det samlede tal for HI Industri og Techmessen i 2003, er der et fald på 9525 besøgende. Det samlede antal messegæster i 2003 var på 36.416 gæster.

Og med knap 28.000 gennem tælleapparaterne i år er det langt op til den indholdsmæssige lignende udgave af messen i 2001, hvor HI Industri var en gigant med 48.700 besøgende.

Men både messekomitéens formand, Poul R. Ulsøe, og messedirektør Georg Sørensen mener alligevel, at dette år udgave af HI Industri var en succes – ud fra devisen, at kvaliteten af de besøgende lå meget høj. Det vil sige, at der ifølge dem var mange beslutningstagere, som afgør, hvad der skal købes ind til deres virksomheden.

Positiv stemning
Poul R. Ulsøe, som også er formand for Håndværksrådet, siger:

- Efter fire spændende messedage er det mit helt klare indtryk, at HI Industri 2005 har været en succes. Der har hersket en god og positiv stemning, og langt størsteparten af udstillerne har udtrykt stor tilfredshed med messen. Kvaliteten blandt de besøgende har denne gang været særdeles høj. Det er tydeligt, at gæsterne kommer for at hente ny viden med hjem til deres virksomheder. Derfor glæder det mig også, at vi har haft succes med vores mange faglige konferencer og temamøder, hvor vi har registreret over 700 deltagere. Der er på messen blevet vist store teknologiske fremskridt, og blandt andet opfindertorvet har været en bragende succes. Netop opfindelser og kreative idéer er noget af det, vi skal leve af i fremtiden. Derfor er det også vigtigt at videreudvikle messens faglige fokusområder og aktiviteter, så HI Industri 2007 bliver endnu større og byder på højaktuel faglig viden.

Kronprinsen og brintpillen
Messecenter Hernings adm. direktør Georg Sørensen fortsætter i samme stil.

- Både udstillere, samarbejdspartnere og arrangører vil med glæde og stolthed huske tilbage på HI Industri 2005 – blandt andet på grund af Kronprins Frederiks besøg. Kronprinsen besøgte mange udstillere, viste stor spørgelyst og fik et godt indtryk af de danske virksomheders formåen, kreativitet og alsidighed. Det var desuden en ekstra fjer i hatten, at en revolutionerende dansk opfindelse - brintpillen - blev afsløret på HI Industri 2005. Brintpillen har i ugens løb været blandt tophistorierne i alle danske medier og bidraget til at sætte ekstra fokus på danske opfindere og iværksættere. Med denne store samlede industrimesse har vi et godt grundlag at bygge videre på til den næste industrimesse, der finder sted primo september 2007, siger direktøren.

24 brancheforeninger og organisationer fra industrien og erhvervslivet står bag HI Industri sammen med Messecenter Herning.

Brochurer

 • anVærktøj

  anVærktøj

  Måleudstyr

 • Scantruck

  Scantruck

  Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner

 • Scangrip fra anVærktøj

  Scangrip fra anVærktøj

  Arbejdsbelysning til professionelle håndværkere

 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.

 • Jacobi Tagtegl A/S

  Jacobi Tagtegl A/S

  Tysk kvalitets tagtegl

 • Dorch & Danola

  Dorch & Danola

  Værktøjsmekka for håndværkere. Mærkevarer til gode priser.

 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter

 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag

 • BOXIT

  BOXIT

  Få Xtra tid, når du flytter. Flyttebox / Flyttecontainer

 • DUCO

  DUCO

  Markedsledende i afvandingsteknik

65.000 tilsyn mod social dumping

65.000 tilsyn mod social dumping

Alene sidste år gennemførte Arbejdstilsynet 7.900 tilsyn på danske og udenlandske virksomheder, og det resulterede i 4.300 reaktioner

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Efter en knap et år lang proces har Aarsleff nu opnået alle de påkrævede godkendelser i både Danmark og Rusland, og salget af Aarsleffs russiske forretninger er nu gennemført

Ford har misforstået det danske marked

Ford har misforstået det danske marked

Hos Ford vil man gerne sælge sin Ranger Raptor som en fritidsbil, men det kommer ikke til at ske i Danmark, hvor den primært vil blive solgt som arbejdsbil og også kun kan købes på gule plader

Med på en kigger

Med på en kigger

I Frederiksberg Kommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at alle byggehegn, der sættes op i forbindelse med Frederiksberg Kommunes bygge- og anlægsprojekter, forsynes med kighuller i forskellige højder