UgensErhverv.dk

Dansk Byggeri renser ud

Jagten på et bedre image koster: Et medlem ekskluderet og 10 ansøgere afvist.

09-09-2005

Byggebranchen skal have et bedre image. Det kræver at medlemmerne opfører sig ordentligt, og det koster at træde ved siden af. På et bestyrelsesmøde i går blev et medlem således ekskluderet og 10 nye ansøgninger om medlemskab blev afvist.

- Et medlemskab af Dansk Byggeri skal være som et blåt stempel, udtaler formand Povl Christensen.

– Derfor har vi på bestyrelsesmødet sagt nej tak til at optage 10 medlemmer, som vi ikke mener lever op til de krav, som vi stiller om bl.a. god kundeservice. Desuden har vi desværre måttet ekskludere et medlem på grund af dårlig kundepleje. Jeg håber, at vi med det signal har gjort det krystalklart, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at byggebranchens image skal være bedre, fastslår Povl Christensen.

Bestyrelsens beslutning er i tråd med den hårdere kurs som Dansk Byggeri indfører overfor sine knap 6.000 medlemmer fra den første januar 2006. Fra da af bliver ”problembørnene” holdt under skærpet opsyn, når en kontrolordning af de medlemmer, der helt eller delvist taber sager i Byggeriets Ankenævn træder i kraft. Målet er at komme dårligt håndværk til livs og at bedre byggeriets image.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter