UgensErhverv.dk

DLH i strategisk opkøb i Nordjylland

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

04-08-2005

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

DLH-koncernen overtager den 1. september Møller Lee Tømmerhandel A/S med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring.

Møller Lee Tømmerhandel A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere og omsætter årligt omkring 85 mio. kr., hvoraf langt hovedparten stammer fra lokale håndværksvirksomheder og private kunder. Virksomheden er overskudsgivende.

Med fremtidig tilknytning til koncernens Byggematerialedivision vil Møller Lee Tømmerhandel styrke DLH’s markedsposition i branchen og især i Nordjylland. Efter overtagelsen af Møller Lee Tømmerhandel omfatter Byggematerialedivisionen 21 tømmerhandelsvirksomheder i Danmark og Grønland. 11 af disse forretninger har tilknyttet et Råd&Dåd byggemarked.

Der er indgået langtidslejeaftale med sælgerne om leje af bygningerne, hvorfra virksomheden drives.

Det skønnes, at den langsigtede kapitalbinding i koncernen øges med ca. 25 mio. kr. som følge af erhvervelsen.

- Med købet af Møller Lee er vi kommet tættere på vores mål om at blive landsdækkende. Dermed skærper vi konkurrencen på markedet – til fordel for kunderne, siger Arnold Johansen, direktør i DLH Træ & Byg A/S.

Købet er en direkte konsekvens af DLH’s strategi om være blandt de førende kapitalkæder på markedet for byggematerialer i Danmark. Som led i samme strategi indtrådte DLH i januar i Råd&Dåd-konceptet – et samarbejde, der har bidraget til en betydelig omsætningsstigning til private kunder.

- Vi har ikke været stærke nok i Nordjylland, der er et vigtigt regionalt marked. Det har vi nu lavet om på, fortæller Arnold Johansen.

For de private kunder, som tegner sig for ca. 1/3 af omsætningen fortsætter Råd&Dåd-konceptet hos Møller Lee.

For de professionelle kunder er der nu en forstærket leverandør på banen, der kan dække både de lokale, de regionale og de landsdækkende kunders behov.
-jhan

Brochurer

65.000 tilsyn mod social dumping

65.000 tilsyn mod social dumping

Alene sidste år gennemførte Arbejdstilsynet 7.900 tilsyn på danske og udenlandske virksomheder, og det resulterede i 4.300 reaktioner

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Efter en knap et år lang proces har Aarsleff nu opnået alle de påkrævede godkendelser i både Danmark og Rusland, og salget af Aarsleffs russiske forretninger er nu gennemført

Ford har misforstået det danske marked

Ford har misforstået det danske marked

Hos Ford vil man gerne sælge sin Ranger Raptor som en fritidsbil, men det kommer ikke til at ske i Danmark, hvor den primært vil blive solgt som arbejdsbil og også kun kan købes på gule plader

Med på en kigger

Med på en kigger

I Frederiksberg Kommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at alle byggehegn, der sættes op i forbindelse med Frederiksberg Kommunes bygge- og anlægsprojekter, forsynes med kighuller i forskellige højder