UgensErhverv.dk

DLH i strategisk opkøb i Nordjylland

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

04-08-2005

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

DLH-koncernen overtager den 1. september Møller Lee Tømmerhandel A/S med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring.

Møller Lee Tømmerhandel A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere og omsætter årligt omkring 85 mio. kr., hvoraf langt hovedparten stammer fra lokale håndværksvirksomheder og private kunder. Virksomheden er overskudsgivende.

Med fremtidig tilknytning til koncernens Byggematerialedivision vil Møller Lee Tømmerhandel styrke DLH’s markedsposition i branchen og især i Nordjylland. Efter overtagelsen af Møller Lee Tømmerhandel omfatter Byggematerialedivisionen 21 tømmerhandelsvirksomheder i Danmark og Grønland. 11 af disse forretninger har tilknyttet et Råd&Dåd byggemarked.

Der er indgået langtidslejeaftale med sælgerne om leje af bygningerne, hvorfra virksomheden drives.

Det skønnes, at den langsigtede kapitalbinding i koncernen øges med ca. 25 mio. kr. som følge af erhvervelsen.

- Med købet af Møller Lee er vi kommet tættere på vores mål om at blive landsdækkende. Dermed skærper vi konkurrencen på markedet – til fordel for kunderne, siger Arnold Johansen, direktør i DLH Træ & Byg A/S.

Købet er en direkte konsekvens af DLH’s strategi om være blandt de førende kapitalkæder på markedet for byggematerialer i Danmark. Som led i samme strategi indtrådte DLH i januar i Råd&Dåd-konceptet – et samarbejde, der har bidraget til en betydelig omsætningsstigning til private kunder.

- Vi har ikke været stærke nok i Nordjylland, der er et vigtigt regionalt marked. Det har vi nu lavet om på, fortæller Arnold Johansen.

For de private kunder, som tegner sig for ca. 1/3 af omsætningen fortsætter Råd&Dåd-konceptet hos Møller Lee.

For de professionelle kunder er der nu en forstærket leverandør på banen, der kan dække både de lokale, de regionale og de landsdækkende kunders behov.
-jhan

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området