UgensErhverv.dk

DLH i strategisk opkøb i Nordjylland

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

04-08-2005

DLH overtager Møller Lee Tømmerhandel med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring

DLH-koncernen overtager den 1. september Møller Lee Tømmerhandel A/S med tilhørende Råd&Dåd byggemarked i Hjørring.

Møller Lee Tømmerhandel A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere og omsætter årligt omkring 85 mio. kr., hvoraf langt hovedparten stammer fra lokale håndværksvirksomheder og private kunder. Virksomheden er overskudsgivende.

Med fremtidig tilknytning til koncernens Byggematerialedivision vil Møller Lee Tømmerhandel styrke DLH’s markedsposition i branchen og især i Nordjylland. Efter overtagelsen af Møller Lee Tømmerhandel omfatter Byggematerialedivisionen 21 tømmerhandelsvirksomheder i Danmark og Grønland. 11 af disse forretninger har tilknyttet et Råd&Dåd byggemarked.

Der er indgået langtidslejeaftale med sælgerne om leje af bygningerne, hvorfra virksomheden drives.

Det skønnes, at den langsigtede kapitalbinding i koncernen øges med ca. 25 mio. kr. som følge af erhvervelsen.

- Med købet af Møller Lee er vi kommet tættere på vores mål om at blive landsdækkende. Dermed skærper vi konkurrencen på markedet – til fordel for kunderne, siger Arnold Johansen, direktør i DLH Træ & Byg A/S.

Købet er en direkte konsekvens af DLH’s strategi om være blandt de førende kapitalkæder på markedet for byggematerialer i Danmark. Som led i samme strategi indtrådte DLH i januar i Råd&Dåd-konceptet – et samarbejde, der har bidraget til en betydelig omsætningsstigning til private kunder.

- Vi har ikke været stærke nok i Nordjylland, der er et vigtigt regionalt marked. Det har vi nu lavet om på, fortæller Arnold Johansen.

For de private kunder, som tegner sig for ca. 1/3 af omsætningen fortsætter Råd&Dåd-konceptet hos Møller Lee.

For de professionelle kunder er der nu en forstærket leverandør på banen, der kan dække både de lokale, de regionale og de landsdækkende kunders behov.
-jhan

Brochurer

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

5,4 milliarder kroner til at forbedre praktikpladssituationen, og nu er det slut med, at virksomhederne årligt skal betale 1-1½ milliarder kroner for meget til AUB-ordningen

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

Selv om byggeriet er mindre hårdt ramt af Corona-krisen end så mange andre oplever de et fald i omsætningen på 27 procent blandt de virksomheder, som er påvirket negativt og antallet af konkurser vil stige, forudser SMVdanmark

En konkurs er ingen dødsdom

En konkurs er ingen dødsdom

Corona-krisen vil få antallet af konkurser i byggebranchen til at stige. Men det er ingen dødsdom, siger Henrik Staun, der fortæller om at lukke og slukke sit livsværk gennem 23 år, nederlagsfølelsen, og om at rejse sig igen

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Ledigheden for april er af Danmarks Statistik opgjort til 152.800 fuldtidsledige, svarende til 5,4 procent. Det er en stigning på 35.500 siden marts.