Det store anlægsprojekt åbner officielt om to uger med forbedrede badeforhold.
03-08-2005
Det store anlægsprojekt åbner officielt om to uger med forbedrede badeforhold.
18. august er der officiel indvielse af Amager Strandpark. Allerede nu er det muligt at bruge stranden, hvilket mange gør. Men om to uger skulle hele det store anlægsprojekt stå færdig.
To km ny sandstrand med fritidsfaciliteter og ikke mindst fine badeforhold. De tidligere badeforhold har ikke været optimale, da strandbunden var så flad, at der stort set ikke kom nogen bølger ind til stranden, hvilket bevirkede dårlig vandkvalitet og en dårlig strand. De badende skulle bevæge sig meget langt ud i vandet for at kunne dække hele kroppen.
Det problem er nu løst ved at bygge en fremskudt strand på ydersiden af en ny ø, som ligger på tre til fire meters vanddybde.
Den ny Amager Strandpark er inddelt i to sektioner; Landskabsstranden, som vender mod nordøst, og Bystranden, som vender mod sydøst. Mod nord afgrænses stranden af den Nordre Mole og mod syd af Anløbshavnens moler. De to strande er orienteret mod de fremherskende bølgeretninger, hvorved man opnår stabile strande med en god strandkvalitet. Det lavvandede område mellem den nye ø og land er udgravet til en lagune.
Konceptet for strandparken er udviklet af virksomhederne DHI, Hasløv & Kjærsgaard I/S og NIRAS, der alle har stor erfaring med projekter ved kystområder.
-ls.
Calsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
Quickguide – Vinduer – VinduesIndustriens oversigt over love og regler
Læs marts 2023 udgaven her
Energieffektive luftbehandlings-løsninger. Ideelt og kontrolleret klima
Undertage - til alle tage
Alt i små kraner og vakuumløftere
DAFA tætner, dæmper og beskytter
Læs det nyeste om vinduer. Udgives i samarbejde med VinduesIndustrien
Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner
Olie-, benzin- og fedtudskillere i armeret beton af høj kvalitet.
Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef
Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen
Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind
Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet