UgensErhverv.dk
”Det handler om FARVER……

”Det handler om FARVER……

i de spændende præsentationer Strenometer ApS og X-Rite Ltd. afholder i efteråret

24-06-2005

Eller nærmere bestemt om den teori, der gør det muligt at kommunikere farver og de teknologier, som gør det muligt at måle dem.

Efter 4 succesfulde farvepræsentationer afholdt for specielt inviterede kundegrupper, åbner Strenometer ApS og verdens førende producent af farvemålingsudstyr, X-Rite Ltd, nu dørene for alle, som måtte have en interesse i at skaffe sig viden omkring farveteori og den nyeste måleteknologi.

”I mørke er alle katte grå” – men hvorfor er det egentligt sådan? Hvornår og hvorfor ser vi farver, og hvordan oplever vi dem? Hvorfor ser vi ikke det samme?

Måler vi farver i meter, tommer eller noget helt andet? Det er 100 år siden de første kim til nutidens Cie Lab(Ch°) system blev lagt. I dag måler vi afvigelser i ?Lab, ?LCH, ?E og ?Ecmc, men hvad er forskellen?

Hvad er et godt farvematch? Hvem sætter industrinormerne?

Hvordan måler, beregner og rapporterer moderne måleudstyr farvedata? Hvad er mulighederne, og hvordan passer det i dit univers?

Oplev det sidste nye inden for kontaktmåling, berøringsfri måling og online måling. Se farvemålingssoftwaret, som kan køre lokalt såvel som World-Wide over Internettet. Medbring prøver og benyt den frie diskussion til at få klaret eventuelle spørgsmål. Få viden og kontakter til at forbedre din farvekvalitet. Vi stiller op med X-Rites egne specialister fra England.

Heldagsarrangementerne foregår i Kolding d. 2/11-2005 og i Lyngby d. 3/11-2005. Prisen er 600,- kr., som inkluderer forplejning i løbet af dagen. Begivenheden bookes efter ”første til mølle”-princippet og tilmelding foregår hos:

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Telefon: 45 95 07 00
E-mail: salg@strenometer.dk”

Brochurer

65.000 tilsyn mod social dumping

65.000 tilsyn mod social dumping

Alene sidste år gennemførte Arbejdstilsynet 7.900 tilsyn på danske og udenlandske virksomheder, og det resulterede i 4.300 reaktioner

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Efter en knap et år lang proces har Aarsleff nu opnået alle de påkrævede godkendelser i både Danmark og Rusland, og salget af Aarsleffs russiske forretninger er nu gennemført

Ford har misforstået det danske marked

Ford har misforstået det danske marked

Hos Ford vil man gerne sælge sin Ranger Raptor som en fritidsbil, men det kommer ikke til at ske i Danmark, hvor den primært vil blive solgt som arbejdsbil og også kun kan købes på gule plader

Med på en kigger

Med på en kigger

I Frederiksberg Kommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at alle byggehegn, der sættes op i forbindelse med Frederiksberg Kommunes bygge- og anlægsprojekter, forsynes med kighuller i forskellige højder