UgensErhverv.dk
Raptor® – nyhed fra AEG Elværktøj

Raptor® – nyhed fra AEG Elværktøj

AEG Elværktøj lancerer nu Raptor® – en serie af meget kompakte AKKU bore-/skruemaskiner. Raptor® -serien er...

13-06-2005

...konstrueret til at arbejde på steder med begrænset plads og en optimal brugerkomfort, der gør arbejdet nemmere.

Raptor®-serien er det nyeste skud på stammen af meget korte og komptakte bore-/skruemaskiner fra AEG. Udover det kompakte design skiller serien sig ud ved det patenterede FIXTEC-system, der sikrer hurtigt skift af borepatron og bits. Sammen med HEX-fæstet – direkte bitfastgørelse i spindlen – tilbyder Raptor®-serien optimal brugerkomfort, når arbejdet foregår under trange forhold.

Kompakt og kort design
Ved at fjerne borepatronen via det patentertede FIXTEC-system og bruge HEX-fæstet, reduceres længden og vægten betydeligt. Raptor®-serien bliver således en meget let serie, der giver gode arbejdsbetingelser under alle typer arbejdsopgaver. AEG’s designere har udviklet en meget kort motor med samme høje præstationsniveau, som andre maskiner i klassen. Motoren yder høj hastighed ved boring og har et højt drejningsmoment til krævende skrueopgaver.

Fakta om Raptor®
BBS 12KX med 12 V batteri, en ubelastet hastighed i 1./2. gear på hhv. 0-375 / 0-1300 o/min. og et maks. moment i bløde/hårde materialer på 19 / 33 Nm.

BBS 14KX med 14.4 V batteri yder i 1./2. gear 0 – 400 / 0 – 1400 o/min. og har et maks. moment i bløde/hårde materialer på 24 / 44 Nm. Batterierne på begge maskiner kan vendes efter behov.

Raptor®-serien består desuden af en 12 og 14 V version, som begge er uden den letaftaglige borepatron og direkte bitfastgørelse i spindlen.

Mere information
For information om nærmeste AEG forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information besøg www.aeg-pt.dk.AEG – Mere end 100 år med nytænkning inden for elværktøj
AEG har gennem mere end 100 år haft stor indflydelse på udviklingen af elværktøj – og AEG fortsætter med at udmærke sig som opfinder og pioner inden for nye teknologier for de professionelle brugere. Det sker ved at sætte de højeste standarder for konstruktion og design af elværktøj.

AEG´s produktsortiment omfatter hammere, boremaskiner, slagboremaskiner, diamantboremaskiner, skruemaskiner og AKKU elværktøjer, murrillefræsere, vinkelslibere, ligeslibere, stiksave og bajonetsave samt mange andre værktøjer, der dækker selv de mest specialiserede behov. AEG har også sin egen serie af innovativt førsteklasses tilbehør, der er udviklet med henblik på at fuldende AEG værktøjet.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Damage control på boligmarkedet

Damage control på boligmarkedet

Efter at boligpriserne ramte toppen i midten af 2022, er de nu næsten tilbage på niveau som i slutningen af 2020

Kontrol af social dumping sender næsten to milliarder i statskassen

Kontrol af social dumping sender næsten to milliarder i statskassen

Siden 2015 har indsatsen resulteret i opkrævninger for knap 1,9 milliarder kroner. Sidste år alene 300 millioner kroner

Stort tillæg: Bliv klædt på til Byggeri'23 i det nye nummer af BygTek

Stort tillæg: Bliv klædt på til Byggeri'23 i det nye nummer af BygTek

Få et komplet overblik over alle stande og læs om alt det nye på årets byggerimesse, som har været fem år undervejs