UgensErhverv.dk

Bygge- og boligforskning styrkes

Udnævnelse af tre nye forskningschefer i Statens Byggeforskningsinstitut SBI

10-05-2005


Udnævnelse af tre nye forskningschefer i Statens Byggeforskningsinstitut SBI

Med udnævnelsen af tre nye forskningschefer vil Statens Byggeforskningsinstitut SBI styrke sin forskning i byggeteknik og design, processer og innovation samt boliger og byfornyelse.

SBI’s forskning foregår i fem forskningsafdelinger, hver bestående af 10-15 medarbejdere. Til tre af disse afdelinger har SBI netop ansat nye forskningschefer, som skal bidrage til at realisere instituttets vision om at være bygge- og boligsektorens vigtigste videncenter med uvildig forskning og rådgivning af højeste kvalitet.

- Med udnævnelsen af de tre nye chefer får SBI tilført nyt blod til sin ledelse. Udnævnelserne er et vigtigt skridt i den omstillingsproces, som instituttet er i fuld gang med, hvor vi lægger vægt på stærk faglighed, bredt samarbejde og god kommunikation, siger instituttets direktør Lone Møller Sørensen.

Ny chef for Byggeteknik og Design bliver fra 1. juli den 48-årige civilingeniør ph.d. Niels-Jørgen Aagaard, der i dag er videnledelseschef i den rådgivende ingeniørvirksomhed COWI.

I Proces og Innovation bliver den 39-årige civilingeniør ph.d. Kim Haugbølle med virkning fra 1. maj ny chef. Han kommer fra en stilling som seniorforsker på SBI.

1. april tiltrådte den 39-årige landinspektør ph.d. Thorkild Ærø som chef for Boliger og Byfornyelse. Han kommer også fra en stilling som seniorforsker på SBI.
-jhan

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Kapitalfondsindgreb rammer alligevel ikke andelsboliger

Kapitalfondsindgreb rammer alligevel ikke andelsboliger

Regeringen og venstrefløjen har sammen med Dansk Folkeparti brugt vinterferien på at finde frem til den endelige aftale om et indgreb mod kapitalfondes kortsigtede investeringer i udlejningsejendomme. Og der er lyttet til kritikken

Gør den nye brandnorm spiselig for entreprenørerne

Gør den nye brandnorm spiselig for entreprenørerne

Den 6. marts træder den ny brandnorm i kraft. Det nye regelsæt trækker tænder ud blandt entreprenørerne, som flokkes om korte kurser. Øland har allerede afholdt 15 velbesøgte kurser landet over

Viden om grøn omstilling bør være gratis

Viden om grøn omstilling bør være gratis

Flere aktører leverer viden til byggeriet om, hvordan man bygger korrekt og undgår fejl. Desværre skal man betale for den, selv når den er produceret af offentlige institutioner, og det bremser bæredygtigt byggeri, mener Konstruktørforeningen

Nye visioner for store områder i Esbjerg

Nye visioner for store områder i Esbjerg

Der er netop udpeget en vinder af konkurrencen om en ny helhedsplan for banegårdsområdet og Museumspladsen i Esbjerg