UgensErhverv.dk
Center opføres i Valby

Center opføres i Valby

Det gamle bomuldsspinderi ved Valby Station omdannes til kompleks med kontorer, boliger og butikker.

03-05-2005

I denne måned stikkes spaden i jorden til opførelsen af Valby Torvene, der er et kombineret butiks-, kontor- og lejlighedskompleks ved Valby station i København. Projektet tager udgangspunkt i en ombygning af det gamle bomuldsspinderi i Valby.

Omkring bomuldsspinderiet dannes en helt ny bydel med fem nyopførte bygninger, der bindes sammen af en glasoverdækning i 4. sals højde. Fra de overdækkede gader er der direkte adgang til perronerne på Valby Station .

Der er plads til ca. 45 butikker i gadeplan, mens kontorer og boliger er placeret på 1. 2. og 3.sal. Der er også reserveret plads til et stort, topmoderne fitnesscenter.

Det er udviklingsselskabet, TK Development, der står for projektet, som er udviklet i dialog med Valby Bydelsråd og Københavns Kommune. Entreprenøren bliver MT Højgaard.

Kontraktsummen lyder på 445 mio. kr for de sammenlagt 55.000 kvadratmeter bruttoetageareal. Knap halvdelen svarende til 25.000 m2 er butiksarealer, mens resten fordeles med 13.000 m2 til boliger, 4.000 m2 til kontorer og det resterende til P-hus og kælder.

- nn

Brochurer

Bureaukrati forhindrer klimatilpasning

Bureaukrati forhindrer klimatilpasning

Det skal gøres ’lettere og billigere’ at håndtere de stigende vandmængder. Flere projekter skal over jorden i stedet for at være gravet ned

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

'Big Brother' samfundet er ikke langt væk I et svar til Folketingets Retsudvalg afslører justitsminister Nick Hækkerup, at regeringens planer om øget overvågning vil få vidtrækkende følger for befolkningen.

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

SPONSORERET INDHOLD: Dette forår er Dinesen stolt over at tilføje endnu et lag til firmaets højkvalitets trægulve. Et produkt i smuk symbiose med Dinesens vision: Dinesen Layers Eg

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2