UgensErhverv.dk
Ny AKKU bore-/skruemaskine fra Milwaukee

Ny AKKU bore-/skruemaskine fra Milwaukee

Den nye serie af 12 og 14,4 V bore-/skruemaskiner kombinerer kompakt design med stor ydeevne. Serien leveres med det...

02-05-2005

... nye og unikke Clip-Lok™ System, der placeres i bæltet og sikrer, at maskinen altid er lige ved hånden, uanset hvor der arbejdes.

Milwaukee lancerer en ny kompakt serie af 12 og 14,4 V bore-/skruemaskiner med det unikke Clip-Lok™ System, som løser problemet med tilfældig opbevaring af maskinen. Den kan nemt sættes fast i bæltet med Clip-Lok™ Systemet, og dermed er begge hænder frie, når der ikke arbejdes med maskinen.

Der er også andre fordele ved Clip-Lok™ Systemet. Det betjenes med én hånd, og bore-/skruemaskinen låses sikkert fast med en robust stålkobling. Der er en bitsholder til to skruebits, og både bitsholder og Clip-Lok™ kan let skiftes, så den passer til både venstre- og højrehåndede.

Brugervenlighed under arbejdet
Batteriet kan vendes 180° for optimal fleksibilitet alt afhængig af, hvordan der arbejdes. Det er blandt andet en fordel, når arbejdet foregår over hovedhøjde. Batteriet fordeler vægten, og dermed opnås optimal brugerkomfort. Komforten er også i højsædet på selve grebet, som er et gummibelagt softgreb med skridsikker overflade, der reducerer vibrationerne under arbejdet.

Stærk præstation og fleksibilitet
Selv om serien er designet til opgaver med trange forhold, går det ikke ud over præstationerne. Den kraftfulde 2-trins motor leverer 0-400/0-1400 (PLD 14,4 X) omdrejninger i minuttet, hvilket sikrer den fornødne styrke til alle typer bore- og skrueopgaver. Serien har desuden 20-trins momentindstilling, hvilket gør den ekstrem fleksibel uanset arbejdsopgave.

Fakta om PLD 14,4 X (14,4 V) og PLD 12 X (12 V)
Begge modeller fås enten med to 2,0 Ah NiCd eller to 2,7 NiMH batterier. Den kraftfulde 2-trins motor leverer 0-400/0-1400 omdrejninger i minuttet og et drejningsmoment på 44 Nm (PLD 14,4 X). Begge modeller har 13 mm FIXTEC borepatron i metal.

Mere information
For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information besøg www.milwaukeetool.dk.


Om Milwaukee
A. F. Siebert stiftede Milwaukee i 1924 i Milwaukee, Wisconsin. Milwaukee har i dag hovedkontor i Brookfield, Wisconsin. Her foregår forskning og produktudvikling, støtte til produktionen samt markedsføring, salg og styring af informationssystemer. Milwaukee’s produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter i både Amerika, Europa og i Mexico. Milwaukee har mere end 2.000 ansatte til at servicere sine kunder rundt om i verden. Milwaukee elværktøj sælges fortrinsvis gennem distributører og specialleverandører.

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen