UgensErhverv.dk

BAUHAUS leverer mere hygge til haven

Stigende interesse for have og terrasse hos BAUHAUS

28-04-2005

Flere og flere familier flytter ud på terrassen, så snart foråret viser sig. Og i forhold til tidligere lægger familierne større vægt på høj kvalitet og luksus i haven. Det mærkes hos byggemarkedskæden BAUHAUS, der netop har lanceret et nyt kort, der giver bonus på alt fra blomsterkrukker til kuglegrill.

Terrakottaklinker, teaktræsmøbler og træer fra Toscana. Danske familier drømmer om luksus i haven og på terrassen, og det er noget, der mærkes i landets i alt 10 BAUHAUS-varehuse.
For at imødekomme den stigende interesse og give de mange kunder endnu flere fordele, når de køber stort ind til have og terrasse, har BAUHAUS netop lanceret et nyt kort, der giver op til 10 procent bonus på indkøb i byggemarkedet.
Princippet bag kortet er enkelt: Jo flere indkøb, der samles i BAUHAUS, jo større er rabatten, og det er naturligvis en fordel, når de danske havefolk skal gøre ude-drømme til virkelighed.

Sydlandsk stemning i haven

BAUHAUS oplyser, at danskerne især er vilde med den sydlandske stil på terrassen. For eksempel skaber mange stemning med eksklusive belægninger som terrakotta-klinker, granit eller indfarvede betonfliser med forskellige mønstre.
Også krukker, planter og møbler understreger stemningen af sydlandsk velvære på første klasse. Hos BAUHAUS oplever man, at danske familier er gået fra plastikmøbler til teak og andet ædeltræ, og at planterne skal være mere spændende end tidligere. I dag er der mange, der køber prydtræer, der er halvanden til to meter høje, ligesom cypresser og andre norditalienske træer også begynder at blive en del af de danske haver.
BAUHAUS melder også om stor interesse for olielamper, japanske bonsaitræer og udendørs køkkener, der fås i flere forskellige udformninger.

Fremtidsforsker: Haven er familiens oase

Danskernes interesse for udekøkkener og luksus i haven er en tendens, der ifølge fremtidsforsker Anne-Marie Dahl hænger sammen med, at danskerne på den ene side er blevet rigere og på den anden side har fået mere travlt.
”Derfor har de brug for en oase, hvor de kan hive stikket ud og slappe af med familien i smukke omgivelser og med ting, der bare fungerer. Og nu har danskerne råd til at investere i bedre kvalitet end tidligere,” vurderer Anne-Marie Dahl.

Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle