UgensErhverv.dk
Ny alsidig kombihammer fra AEG

Ny alsidig kombihammer fra AEG

AEG Elværktøj lancerer nu BH 26, der er en L-formet 2 kg kombihammer. Med sin 750 W motor og 3,2 joule slagenergi...

28-04-2005

...sikrer BH 26 hurtig og effektiv gennembrydning af selv de hårdeste materialer. Helt nyt er det, at BH 26 har en såkaldt blød hammerfunktion, så hammeren også klarer de følsomme materialer.

Den nye BH 26 kombihammer fra AEG har en 26 mm borekapacitet i beton og kan dermed klare de vanskeligste opgaver i hårde materialer. Som noget helt nyt har BH 26 også en blød hammerfunktion. Med BH 26 introducerer AEG således som de første muligheden for at reducere i slagenergien, og dermed tilpasse hammeren til at arbejde i følsomme materialer. Hammerstop funktionen gør det også muligt at bore i materialer som træ og stål, eller skrue skruer i. BH 26 er således et unikt værktøj, der er udviklet og designet til profesionelle brugere som el-installatører, blikkenslagere og VVS-installatører.

Stor driftssikkerhed ved hård belastning
En hård og vedvarende belastning er ingen udfordring for BH 26, da elektronikken sikrer konstant hastighed, ubelastet hastighedsbegrænsning og overbelastningsbeskyttelse. Der er altså garanteret stor driftssikkerhed ved de hårde opgaver. Derudover er der en blød opstart og den accelererende afbryder sikrer en optimal kontrol ved opgaver i både små og store diametre.

Ergonomisk design til professionelle
BH 26 er i et L-formet design, der optimerer håndteringen for brugeren. L-formen giver en bedre vægtbalance og mere effektiv overførsel af kraften i hammeren. Det giver mere effektivt arbejde og betyder mindre træthed hos brugeren. Samtidig er den udstyret med AEG’s anti-vibrationsssystem (AVS), som reducerer vibrationerne og derfor er med til at mindske belastningen af kroppens led under arbejdet. BH 26 det første profesionelle elværktøj, som integrerer AEG’s nye designkoncept for optimeret produktdesign.

Fakta om BH 26
BH 26 har en 750 W motor og 3,2 joules slagenergi. Den har 26 mm borekapacitet i beton og har blød hammerfunktion til følsomme materialer. BH 26 fås med eller uden AEG’s patenterede FIXTEC-system, der giver nem udskiftning af tilbehør og værktøjsadaptere.

Et bredt udvalg af AEG tilbehør, som f.eks. SDS-plus bor, kernebor og mejsler, specialbor og flisebor gør det muligt for professionelle brugere at påtage sig næsten enhver bore- eller mejselopgave med BH 26. Den nye hammer er udstyret med et nyt støttegreb med dybdeanslag i AEG´s stabelbare VarioBox med plads til lange bor (op til 450 mm), kernebor (op til 85 mm) og en 4 m lang professionel ledning.

Yderligere information
For information om nærmeste AEG forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information besøg www.aeg-pt.dk.

Brochurer

Vi har kun set toppen af konkursernes isbjerg

Vi har kun set toppen af konkursernes isbjerg

Dansk Byggeris cheføkonom, Bo Sandberg, siger i en kommentar til konkurserne i juli, at konkursstatistikken endnu ikke er voldsomt præget af coronakrisen, men nogle brancher er på ’katastrofekurs

Nyt rekreativt område er åbnet i København

Nyt rekreativt område er åbnet i København

Fra i dag kan cyklister og gående i en midlertidig periode besøge det grønne areal på den sydlige del af Prøvestenen. Projektet er et samarbejde mellem Prøvestenens Natur- og Fritidsforening og By & Havn

Træproducent vil nu levere til kundernes hjemmeadresser

Træproducent vil nu levere til kundernes hjemmeadresser

Nytænkning: Frøslev Træs private kunder skal fortsat handle gennem byggecentrene, men kan fremadrettet få træet leveret direkte hjem

Uge 32: Konkurser i byggeriet

Uge 32: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge