UgensErhverv.dk

AEG udvikler nye løsninger

AEG udvikler nye løsninger i samarbejde med brugerne. AEG introducerer udviklingssystemet...

25-04-2005

...QFD (Quality Function Deployment), som vil sætte nye standarder for fremtidens værktøjer. QFD tager de professionelle brugere alvorligt ved at involvere dem i udviklingen af professionelt værktøj. Med QFD går AEG nye veje og sikrer de bedste løsninger.

Dialog skaber de bedste resultater. AEG ved, at tæt kontakt til de professionelle brugere er den bedste metode, når man skal udvikle produkter af høj kvalitet. AEG har derfor gennem et længere stykke tid interviewet en lang række brugere for at sikre, at nye værktøjer opfylder kravene til de relevante arbejdsopgaver. Gennem undersøgelser og interviews af sine brugere, har AEG udviklet banebrydende løsninger som FIXTEC-værktøjsudskiftnings-systemet og AVS anti-vibrationssystemet. Begge er udviklet for at sikre professionelle håndværkere de bedste arbejdsbetingelser i hverdagen – både mht. sikkerhed og brugervenlighed.

Nu løfter og systematiserer AEG denne proces og lancerer et udviklingssystem kaldet QFD (Quality Function Deployment). QFD oversætter ”brugernes stemme” til firmaets sprog. Med andre ord bliver brugerne i langt højere grad involveret i produktudviklingen. Gennem løbende brugerinterviews og feedbackprocesser vil AEG sammen med sine brugere systematisk finde frem til optimale konstruktioner og design. Kort sagt viser QFD nye veje for fremtidens værktøjer.

De første resultater og unikke løsninger
Tre patentregistreringer af nye produkter er et synligt bevis på, at QFD er den rigtige investering i fremtiden. Et eksempel på et nyskabende produkt er AEG’s nye kombihammere fra BH 26 serien, der i fuldt omfang integrerer AEG’s QFD-system. Funktonalitet og betjening går op i en højere enhed, hvor alt er gennemtænkt lige fra komplet isolerede overflader, den optimerede vægtbalance, udsynet og skridsikre greb og håndtag. Dertil kommer reducerede vibrations- og støjniveauer samt særligt designede kontrolelementer.

Alle AEG’s erfaringer fra QFD-systemet indarbejdes i fremtidens værktøjsudvikling, og professionelle brugere kan derfor se frem til mere værktøj og tilbehør, der er udviklet til at forbedre deres hverdag og arbejdsmiljø.

Yderligere information
For information om nærmeste AEG forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information besøg www.aeg-pt.dk.


AEG – Mere end 100 år med nytænkning inden for elværktøj
AEG har gennem mere end 100 år haft stor indflydelse på udviklingen af elværktøj – og AEG fortsætter med at udmærke sig som opfinder og pioner inden for nye teknologier for de professionelle brugere. Det sker ved at sætte de højeste standarder for konstruktion og design af elværktøj.

AEG´s produktsortiment omfatter hammere, boremaskiner, slagboremaskiner, diamantboremaskiner, skruemaskiner og AKKU elværktøjer, murrillefræsere, vinkelslibere, ligeslibere, stiksave og bajonetsave samt mange andre værktøjer, der dækker selv de mest specialiserede behov. AEG har også sin egen serie af innovativt førsteklasses tilbehør, der er udviklet med henblik på at fuldende AEG værktøjet.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil