UgensErhverv.dk

AEG udvikler nye løsninger

AEG udvikler nye løsninger i samarbejde med brugerne. AEG introducerer udviklingssystemet...

25-04-2005

...QFD (Quality Function Deployment), som vil sætte nye standarder for fremtidens værktøjer. QFD tager de professionelle brugere alvorligt ved at involvere dem i udviklingen af professionelt værktøj. Med QFD går AEG nye veje og sikrer de bedste løsninger.

Dialog skaber de bedste resultater. AEG ved, at tæt kontakt til de professionelle brugere er den bedste metode, når man skal udvikle produkter af høj kvalitet. AEG har derfor gennem et længere stykke tid interviewet en lang række brugere for at sikre, at nye værktøjer opfylder kravene til de relevante arbejdsopgaver. Gennem undersøgelser og interviews af sine brugere, har AEG udviklet banebrydende løsninger som FIXTEC-værktøjsudskiftnings-systemet og AVS anti-vibrationssystemet. Begge er udviklet for at sikre professionelle håndværkere de bedste arbejdsbetingelser i hverdagen – både mht. sikkerhed og brugervenlighed.

Nu løfter og systematiserer AEG denne proces og lancerer et udviklingssystem kaldet QFD (Quality Function Deployment). QFD oversætter ”brugernes stemme” til firmaets sprog. Med andre ord bliver brugerne i langt højere grad involveret i produktudviklingen. Gennem løbende brugerinterviews og feedbackprocesser vil AEG sammen med sine brugere systematisk finde frem til optimale konstruktioner og design. Kort sagt viser QFD nye veje for fremtidens værktøjer.

De første resultater og unikke løsninger
Tre patentregistreringer af nye produkter er et synligt bevis på, at QFD er den rigtige investering i fremtiden. Et eksempel på et nyskabende produkt er AEG’s nye kombihammere fra BH 26 serien, der i fuldt omfang integrerer AEG’s QFD-system. Funktonalitet og betjening går op i en højere enhed, hvor alt er gennemtænkt lige fra komplet isolerede overflader, den optimerede vægtbalance, udsynet og skridsikre greb og håndtag. Dertil kommer reducerede vibrations- og støjniveauer samt særligt designede kontrolelementer.

Alle AEG’s erfaringer fra QFD-systemet indarbejdes i fremtidens værktøjsudvikling, og professionelle brugere kan derfor se frem til mere værktøj og tilbehør, der er udviklet til at forbedre deres hverdag og arbejdsmiljø.

Yderligere information
For information om nærmeste AEG forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information besøg www.aeg-pt.dk.


AEG – Mere end 100 år med nytænkning inden for elværktøj
AEG har gennem mere end 100 år haft stor indflydelse på udviklingen af elværktøj – og AEG fortsætter med at udmærke sig som opfinder og pioner inden for nye teknologier for de professionelle brugere. Det sker ved at sætte de højeste standarder for konstruktion og design af elværktøj.

AEG´s produktsortiment omfatter hammere, boremaskiner, slagboremaskiner, diamantboremaskiner, skruemaskiner og AKKU elværktøjer, murrillefræsere, vinkelslibere, ligeslibere, stiksave og bajonetsave samt mange andre værktøjer, der dækker selv de mest specialiserede behov. AEG har også sin egen serie af innovativt førsteklasses tilbehør, der er udviklet med henblik på at fuldende AEG værktøjet.

Brochurer

 • DM&E

  DM&E

  DM&E Kloakmestergaranti

 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap

 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer

 • DUCO

  DUCO

  Markedsledende i afvandingsteknik

 • Ikast Design Doors

  Ikast Design Doors

  Individuel design og høj kvalitet til indvendige døre – dansk producerede

 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger

 • Riwal

  Riwal

  Vi hjælper dig sikkert i højden!

 • P.Olesen

  P.Olesen

  Nedbrydning og miljøsanering

 • NTI

  NTI

  Vi gør dig bedre!

 • BG Byggros

  BG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området