UgensErhverv.dk

Gør-det-selv bølgen ruller

Nyt ’gør det selv’ månedsmagasin udkommer første gang 21. april

01-04-2005

Nyt ’gør det selv’ månedsmagasin udkommer første gang 21. april

Gør-det-selv-bølgen ruller med fuld fart, men de gamle boligblade har ikke fulgt med udviklingen, mener et selskab, som nu vil søge at dække dette hul med et nyt boligmagasin Sådan!, der udkommer første gang 21. april.

- Mange boligejere er interesseret i et lidt mere moderne og trendy magasin med gode råd og forslag til forbedringer. For dem er boligen et projekt, og de vil gerne selv sætte deres præg. Ikke så meget skovmandsskjorte, men mere moderne livsstil, siger adm. direktør Kresten Bjerre, Bjerre Publications, som udgiver magasinet, og som er en del af Ingelise-Gruppen.

- Det er en meget dynamisk og motiveret gruppe, som køber værktøj, små og store ting til hjemmet for godt 40 milliarder kroner på et år. Alene byggemarkederne omsætter for 15 milliarder kroner.

- Vi tilbyder et interessant annoncemiljø til udbyderne af materialer, værktøj, haveredskaber, arbejdstøj osv. SÅDAN! signalerer moderne bolig. Bladets layout, emnevalg og redaktionelle linie signalerer kvalitet og er et attraktivt annoncemiljø for mange store og mindre annoncører, som har den moderne boligejer - både hende og ham - som målgruppe, slår Kresten Bjerre fast.

Sådan! er den største nylancering af et trykt medie i Danmark i år.

- Vi forventer at nå et månedligt oplag på 40.000 eksemplarer i Danmark i løbet af et halvt år og et oplag på omkring 100.000 hver måned, når vi har etableret os med fuld styrke i Norge og Sverige, oplyser Kresten Bjerre.

Ingelise-Gruppen har i flere år udgivet magasinet Ingelise - Alt om Håndarbejde i Danmark, Norge, Sverige og Finland i et månedligt oplag, som nærmer sig de 100.000 eksemplarer. Magasinet udkommer desuden i Frankrig på licens. Det har givet de kræfter og det markedskendskab, som gør det muligt at lancere det nye magasin i Skandinavien.

Sådan! ventes primært solgt i abonnement. Abonnementsprisen er 54,50 kr. pr. nummer, mens magasinet i løssalg vil koste 59,50 kr.
-jhan

Brochurer

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Beskæftigelsesministeren afventer redegørelser fra alle ministerier omkring brugen af arbejdsklausuler og kontrollen af disse

’Black Hverdag’ venter i efteråret

’Black Hverdag’ venter i efteråret

Danmarks Statistiks inflationstal for juli blev på +0,5 procent mod 0,3 procent i juni og 0,0 procent de foregående måneder. Til sammenligning landede inflationen i hele 2019 på +0,8 procent

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Det kræver kloge investeringer, og derfor bør man ikke mindst se på, hvordan vi nedsætter behovet for energi

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Arkitekterne Cornelius Vöge har netop afleveret tegnestuens første boligprojekt i hjembyen Roskilde. Det nye boligområde Hyrdehøj Husene skal genskabe stemningen fra landsbysamfundene